Vier de liefde!

16 juni 2023

Een gigantisch graanveld zo ver je kon kijken. Daar stond ik met dit lieve stel om hun liefde voor elkaar vast te leggen. Tijdens de zonsondergang maakten we liefdevolle beelden en ook de drone ging mee voor een uniek kijkje op deze locatie.

Lees meer

Zomerse loveshoot tussen het graan

De locatie is de achtergrond van jouw foto's. Het brengt sfeer en heeft verschillende manieren van licht en kleuren. Wat past bij jou? En in welk seizoen wil jij de foto's maken? Bekijk de blog voor het verschil tussen twee van mijn favoriete locaties.

Hoe belangrijk is de fotolocatie?

23 mei 2023

Lees meer

Vakantie Italië

27 april 2023

Afgelopen week zijn we naar het mooie Italië op vakantie geweest!

Voorgaande jaren ben ik (op een midweek na in Duitsland) niet met vakantie geweest. Te druk en een overvolle agenda. Dit jaar moest dat anders had ik met mezelf afgesproken. Maar hoe plan je dat in als je zoveel mooie bruiloft aanvragen krijgt? Daarom zijn we dit jaar voordat het trouwseizoen begon nog even fijn een tijdje weg. Lees de blog voor onze avonturen die wij hier hebben beleefd.

Lees meer

Toscane & Elba

Het leuke van dit uur is dat het licht de hele tijd veranderd. Zo is het eerst nog zonnig, gaat het zonlicht over in een warme gloed en eindigt het in het blauwe uur. Lees de blog voor tips om de mooiste foto's te halen uit dit moment!

Verschillende stadia van het gouden uur

7 april 2023

Lees meer

Welcome to my new office

17 februari 2023

Een kantoor aan huis! Zo fijn om een eigen plek te hebben waar ik kan werken en bruidsparen kan ontvangen voor kennismakingsgesprekken en albumbesprekingen. Koffie en thee staat klaar! Benieuwd hoe de verbouwing was? Lees meer hierover in de blog.

Lees meer

De liefde laten vastleggen tijdens een unieke en avontuurlijke shoot! Benieuwd naar de beelden? Klik verder!

Stoere fotoshoot met verliefd koppel met motor op een vliegbasis

10 januari 2023

Lees meer

In de buik en nu in de armen

7 januari 2023

Twee bijzondere periodes die zo snel voorbij vliegen. Veilig in de buik bij mama en daarna vertrouwd in jullie armen.

Lees meer

Zwangerschap & newborn

Het voor- en najaar zijn fijne seizoenen voor een shoot met je gezin met (kleine) kinderen. We plannen de shoot tijdens het mooiste licht, een uur voor de zon ondergaat. In deze maanden is dat op een fijne, vroege tijd. En bijkomend voordeel: de bladeren zijn net in bloei aan de start van de lente óf verkleuren door de herfst. Altijd zoooo mooi!

Wat is het beste moment voor een fotoshoot?

15 november 2022

Lees meer

Bruiloft in Deventer

18 november 2022

De laatste bruiloft van 2022 was de mooie dag van Ymke en Emiel! Een mooie stadswandeling tussen de oude gebouwen en mooie straatjes en een dag vol humor en gezelligheid!

Lees meer

Ymke & Emiel

In Parijs kon ik heerlijk experimenteren en dat resulteerde in deze beelden. Bewust onscherpe foto's maken is nog niet zo makkelijk, maar een leuke uitdaging om eens te proberen! Door dit effect zie je nog meer de beweging terug in de foto's. Dit ga ik nu vaker toepassen tijdens fotoreportages zodat je ook een coole onscherpe variant hebt!

Let's shake things up!

23 oktober 2022

Lees meer

Blurry foto's voor een speciaal effect

Elopement in Parijs

22 oktober 2022

Wauw, wauw, wauw! Wat was het fantastisch mooi in Parijs! 3 jaar geleden mocht ik deze prachtige stad al bewonderen en afgelopen weekend weer! Wat een mooie stad is het toch Samen met lieve collega's Laura en Christine uit de trouwbranche en het liefste koppel Sharon en Maikel reisde ik naar de city of love om daar de liefde vast te leggen en oh boy, did we do that!

Lees meer

City of Love

Alles kwam samen deze mooie dag eind september. Een lief stel dat elkaar het ja-woord gaven in een kas omringt door een prachtige tuin. Met magisch licht, een tuin vol bloemen en verkleurde bladeren. Kijk mee naar deze prachtige bruiloft in Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek.

Een sprookjesbruiloft in de herfst

30 september 2022

Lees meer

Patty & Thijs

Regen op je bruiloft

9 september 2022

Flinke buien hadden we die dag, maar de timing was (bijna) perfect! Alle geplande buitenmomenten konden doorgaan, op eentje na. Gelukkig heb ik altijd een doorzichtige paraplu in de auto #tip! en binnen was het één groot feest met al hun dierbaren om hen heen. Meer tips voor regen op je bruiloft lees je in deze blog.

Lees meer

Bente & Jeffrey

Samen de schopjes van de baby voelen en knuffelen met mama. Zwangerschapsshoots met broers/zussen zijn altijd zo leuk om te doen! Want jullie kijken met z'n allen uit naar de komst van de kleine. En natuurlijk worden er naast gezinsfoto's ook foot's van jou samen met je partner en alleen gemaakt.

Trotse grote zus

6 september 2022

Lees meer

Zwangerschapsshoot

A modern wedding with a twist 

3 september 2022

Bij het mooie Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren vierde dit leuke stel hun dag op een speciale manier. Door de dag om te gooien en te beginnen met een gezellige borrel en de avond te eindigen met de ceremonie tijdens zonsondergang (en een knallend feest!) zodat al hun dierbaren erbij aanwezig konden zijn. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke rit met de huifkar naar een mooie plek in het bos en dat deze bruid maar liefst 3 (!) outfits droeg deze dag. Het was een prachtige dag en een groot feest!

Lees meer

Karen & Georg

Plezier maken, genieten en de liefde vieren! Overweeg om samen een sprong in het diepe te nemen en foto's te maken in het water. De liefde tussen jullie vastgelegd op een unieke manier die je nooit zult vergeten.

Loveshoot in het water

1 september 2022

Lees meer

Dit wil je!

Dit is waarom je 10 minuten van je bruiloft weggaat met je fotograaf

28 augustus 2022

Als er een zonsondergang is tijdens jullie bruiloft, pak dan zeker die kans en ga er samen even tussenuit voor een korte fotoshoot. Al in 10 minuten kan je heel veel mooie beelden maken tijdens dit magische licht! Lees de blog voor meer informatie.

Lees meer

Een van de mooiste plekken van ons land; de duinen. Op iedere plek in Nederland weer totaal anders en dat maakt het natuurgebied zo speciaal!

Gouden uur in de duinen

24 augustus 2022

Lees meer

Een te gekke locatie voor jouw fotoshoot

Dronefotografie

25 juli 2022

Sinds dit jaar ben ik in bezit van een drone en oh ik ben fan! Vaak wordt een (trouw)locatie gekozen vanwege de architectuur, de ligging of de omgeving. Vanuit de lucht is dit extra mooi te zien. Het geeft je bruiloft nog meer unieke foto's! Zou jij dronefoto's op je bruiloft willen?

Lees meer

Foto's vanuit de lucht

Iets wat je hoopt dat nooit gebeurd, maar wel kan gebeuren. Het is de dag van de bruiloft en de fotograaf is ziek. Op de dag dat dit lieve stel elkaar het ja-woord zou gaan geven gebeurde dit met hun fotograaf. Gelukkig zijn er tegenwoordig korte lijnen en dankzij Social Media kwam ik de hulpvraag tegen op mijn vrije dag.

Wat als de fotograaf ziek is?

8 juli 2022

Lees meer

Pre-weddingshoot

10 mei 2022

Niet iedereen staat graag voor de camera. Tijdens het fotograferen is het dan ook mijn doel om mensen op hun gemak te laten voelen. We kletsen, we lachen, we doen lekker gek en we genieten. Precies zoals jullie zijn leg ik jullie graag vast. 

De foto's zijn ook leuk om te gebruiken voor op jullie uitnodiging of save the date kaarten. Lees in de blog nog meer voordelen van een pre-weddingshoot.

Lees meer

Foto's vóór de bruiloft

Het kiezen van de juiste outfit is belangrijk. Heb jij binnenkort een fotoshoot gepland staan en twijfel je welke kleding je mee wilt nemen? In deze blog gaan we dieper in op wat je kunt aantrekken voor een fotoshoot en waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte outfit.

Wat moet ik aantrekken tijdens een fotoshoot?

2 mei 2022

Lees meer

Cliënt Closet

1 mei 2022

Kledingitems speciaal voor jou geselecteerd waaruit je kunt kiezen en die je gratis mag lenen voor een fotoshoot.

Lees meer

Kleding voor jou!

Liefde kent geen grenzen. Reizen jullie naar een mooie plek in het buitenland om elkaar daar het ja-woord te geven?

Trouwen in het buitenland

12 oktober 2021

Lees meer

Elopement in a Canyon

Trash the dress

19 augustus 2021

Ervaar opnieuw het gevoel van jullie onvergetelijke dag door nieuwe herinneringen te creeëren. Hoe bijonder is het om nog een keer jullie prachtige trouwkleding aan te trekken en dit opnieuw vast te leggen?

Of pak het helemaal bijzonder aan en trash the dress! Zou jij dit durven met jou trouwkleding?

Lees meer

After weddingshoot