Newbornshoot

16 juli 2024

In alle rust en het comfort van jullie eigen vertrouwde omgeving kom ik
graag bij jullie thuis om deze fase van jullie pasgeboren baby vast te
komen leggen. In jullie eigen ritme en op de tempo van jullie kleintje,
zodat er alle aandacht is voor jullie en elkaar. Met veel knuffels, samen
kroelen en genieten.

Lees meer

Bij jou thuis

Een fotoshoot met huid-op-huid contact of onder de douche of in bad met je (pasgeboren) baby is een prachtige manier om de band tussen jou en je kleintje vast te leggen. Het warme water, de zachte aanrakingen. De lieve, kleine details zoals hun vuistjes met kleine vingertjes of hun lieve voetjes tegen jou aan. Veilig in jouw armen. In deze blog deel ik tips en ideeën om deze kostbare momenten perfect vast te leggen.

Motherhoodsessions

11 juni 2024

Lees meer

Huid op huid

Boudoirfotografie

9 april 2024

Een boudoirfotoshoot kan een geweldige manier zijn om jezelf te omarmen en te laten zien dat jouw schoonheid uniek is. Het is een moment van zelfwaardering, en het vieren van jezelf en je lichaam.

Lees meer

Een cadeau voor jezelf

Het trouwseizoen zit er op voor dit jaar en dat gaf ons ruimte om op reis te gaan naar Portugal. Een land wat mij altijd al aansprak om de prachtige natuur en de vriendelijke mensen. En lieve mensen heb ik zeker ontmoet, want ik heb daar zelfs twee prachtige shoots mogen doen. Check de blog voor de foto's!

NIEUW: Cadeaubonnen

29 maart 2024

Lees meer

Vanaf nu te bestellen!

Inspiration Journey Spanje

23 maart 2024

Shoots in de bergen en tussen de rotsen op het strand. Wat een mooie locaties hadden wij als achtergrond van de shoots! En zulke lieve mensen hier ontmoet.

Alle mooie beelden die zijn gemaakt in Spanje heb ik uitgezocht en bewerkt. Benieuwd naar de beelden? Klik verder!

Lees meer

Part 2

Afgelopen week ging ik naar het prachtige Granada in Spanje, voor een retreat speciaal voor fotografen. Om te ervaren, te voelen en te verbinden. Te kijken naar je bedrijf, naar mijn doelen en naar mezelf. Check de blog voor het eerste deel van deze bijzondere reis en de foto's.

Inspiration Journey Spanje

19 maart 2024

Lees meer

Part 1

NIEUW: Harmonicaboekje

14 februari 2024

Een compact boekje met jouw mooiste herinneringen. Om op de kast te zetten, of dicht te klappen en te bewaren. Leuk om te hebben óf om te geven. 

Lees meer

Op steeds meer plekken in Nederland komen er prachtige daglichtstudios bij. En dit bied vele voordelen en mogelijkheden! Zo kan je in de koude maanden van het jaar fijn binnen foto's maken en heb je de voordelen van een gestylde locatie die verwarmd is. Ideaal voor gezinnen met baby's, borstvoedingsfoto's of zwangere mama's die wat meer huid willen tonen voor hun foto's.

Daglichtstudio

27 januari 2024

Lees meer

Fotoshoot op een binnenlocatie

Vanaf nu verkrijgbaar!

Het heeft iets magisch, die sneeuw

16 januari 2024

Vanochtend stond ik op tijd op voor een shoot in de sneeuw met lieve Aileen en haar zoontje Morris. De kans dat er sneeuw komt en blijft liggen in Nederland is niet zo groot, dus wat was ik blij dat dit deze ochtend tijdens zonsopkomst zo was!

Lees meer

Wist jij dat ik voordat ik bruiloften fotografeerde voornamelijk portretten maakte? Dit was de start wat heeft geleid tot waar ik nu ben.

Elk jaar kijk ik terug naar voorgaande jaren hoe ik mij heb ontwikkeld en ben gegroeid. Intussen fotografeer ik alweer 7 jaar, maar wat is er veel gebeurd de afgelopen jaren. Benieuwd naar mijn verhaal en de foto's van toen? Check dan deze blog.

Back in time

4 januari 2024

Lees meer

Hoe het allemaal begon

Waarom trouwen in het najaar FANTASTISCH is

18 november 2023

De maanden september, oktober en ook november zijn zo magisch mooi. Het zachte licht, die mooie warme kleuren en de fijne temperaturen. Misschien hier en daar een spatje regen, maar daar hebben we paraplu's voor wat zulke romantische beelden geeft. Het liefst zou ik elke dag een bruiloft vastleggen want dit seizoen is 𝑭𝑨𝑵𝑻𝑨𝑺𝑻𝑰𝑺𝑪𝑯!

Lees meer

Mijn favoriete seizoen is zeker de herfst! Want wat een prachtige kleuren en licht! Bruiloften, zwangerschappen, gezinnen, ik zou ze elke dag wel willen vastleggen van september t/m eind november. 

Genieten van de herfst

12 november 2023

Lees meer

Zwangerschapsshoot

World Ballet Day

1 november 2023

Vele avonturen beleefd en mooie herinneringen en foto's gemaakt met deze toppers! En speciaal voor vandaag, op Wereld Ballet Dag, verdient dit een blog mét foto's van alle toffe shoots die wij de afgelopen jaren hebben gedaan.

Lees meer

Art of Dance

Het trouwseizoen zit er op voor dit jaar en dat gaf ons ruimte om op reis te gaan naar Portugal. Een land wat mij altijd al aansprak om de prachtige natuur en de vriendelijke mensen. En lieve mensen heb ik zeker ontmoet, want ik heb daar zelfs twee prachtige shoots mogen doen. Check de blog voor de foto's!

Portugal

9 oktober 2023

Lees meer

Alvor, Algarve

Vier de liefde!

16 juni 2023

Een gigantisch graanveld zo ver je kon kijken. Daar stond ik met dit lieve stel om hun liefde voor elkaar vast te leggen. Tijdens de zonsondergang maakten we liefdevolle beelden en ook de drone ging mee voor een uniek kijkje op deze locatie.

Lees meer

Zomerse loveshoot tussen het graan

De locatie is de achtergrond van jouw foto's. Het brengt sfeer en heeft verschillende manieren van licht en kleuren. Wat past bij jou? En in welk seizoen wil jij de foto's maken? Bekijk de blog voor het verschil tussen twee van mijn favoriete locaties.

Hoe belangrijk is de fotolocatie?

23 mei 2023

Lees meer

Vakantie Italië

27 april 2023

Afgelopen week zijn we naar het mooie Italië op vakantie geweest! Voorgaande jaren ben ik (op een midweek na in Duitsland) niet met vakantie geweest. Te druk en een overvolle agenda. Dit jaar moest dat anders had ik met mezelf afgesproken. Maar hoe plan je dat in als je zoveel mooie bruiloft aanvragen krijgt? Daarom zijn we dit jaar voordat het trouwseizoen begon nog even fijn een tijdje weg. Lees de blog voor onze avonturen die wij hier hebben beleefd.

Lees meer

Toscane & Elba

Het leuke van dit uur is dat het licht de hele tijd veranderd. Zo is het eerst nog zonnig, gaat het zonlicht over in een warme gloed en eindigt het in het blauwe uur. Lees de blog voor tips om de mooiste foto's te halen uit dit moment!

Verschillende stadia van het gouden uur

7 april 2023

Lees meer

Welcome to my new office

17 februari 2023

Een kantoor aan huis! Zo fijn om een eigen plek te hebben waar ik kan werken en bruidsparen kan ontvangen voor kennismakingsgesprekken en albumbesprekingen. Koffie en thee staat klaar! Benieuwd hoe de verbouwing was? Lees meer hierover in de blog.

Lees meer

De liefde laten vastleggen tijdens een unieke en avontuurlijke shoot! Benieuwd naar de beelden? Klik verder!

Stoere fotoshoot met verliefd koppel met motor op een vliegbasis

10 januari 2023

Lees meer

In de buik en nu in de armen

7 januari 2023

Twee bijzondere periodes die zo snel voorbij vliegen. Veilig in de buik bij mama en daarna vertrouwd in jullie armen.

Lees meer

Zwangerschap & newborn

Het voor- en najaar zijn fijne seizoenen voor een shoot met je gezin met (kleine) kinderen. We plannen de shoot tijdens het mooiste licht, een uur voor de zon ondergaat. In deze maanden is dat op een fijne, vroege tijd. En bijkomend voordeel: de bladeren zijn net in bloei aan de start van de lente óf verkleuren door de herfst. Altijd zoooo mooi!

Wat is het beste moment voor een fotoshoot?

21 november 2022

Lees meer

Bruiloft in Deventer

18 november 2022

De laatste bruiloft van 2022 was de mooie dag van Ymke en Emiel! Een mooie stadswandeling tussen de oude gebouwen en mooie straatjes en een dag vol humor en gezelligheid!

Lees meer

Ymke & Emiel

In Parijs kon ik heerlijk experimenteren en dat resulteerde in deze beelden. Bewust onscherpe foto's maken is nog niet zo makkelijk, maar een leuke uitdaging om eens te proberen! Door dit effect zie je nog meer de beweging terug in de foto's. Dit ga ik nu vaker toepassen tijdens fotoreportages zodat je ook een coole onscherpe variant hebt!

Let's shake things up!

23 oktober 2022

Lees meer

Blurry foto's voor een speciaal effect

Elopement in Parijs

22 oktober 2022

Wauw, wauw, wauw! Wat was het fantastisch mooi in Parijs! 3 jaar geleden mocht ik deze prachtige stad al bewonderen en afgelopen weekend weer! Wat een mooie stad is het toch Samen met lieve collega's Laura en Christine uit de trouwbranche en het liefste koppel Sharon en Maikel reisde ik naar de city of love om daar de liefde vast te leggen en oh boy, did we do that!

Lees meer

City of Love

Alles kwam samen deze mooie dag eind september. Een lief stel dat elkaar het ja-woord gaven in een kas omringt door een prachtige tuin. Met magisch licht, een tuin vol bloemen en verkleurde bladeren. Kijk mee naar deze prachtige bruiloft in Tuin de Lage Oorsprong in Oosterbeek.

Een sprookjesbruiloft in de herfst

30 september 2022

Lees meer

Patty & Thijs

Regen op je bruiloft

9 september 2022

Flinke buien hadden we die dag, maar de timing was (bijna) perfect! Alle geplande buitenmomenten konden doorgaan, op eentje na. Gelukkig heb ik altijd een doorzichtige paraplu in de auto #tip! en binnen was het één groot feest met al hun dierbaren om hen heen. Meer tips voor regen op je bruiloft lees je in deze blog.

Lees meer

Bente & Jeffrey

Samen de schopjes van de baby voelen en knuffelen met mama. Zwangerschapsshoots met broers/zussen zijn altijd zo leuk om te doen! Want jullie kijken met z'n allen uit naar de komst van de kleine. En natuurlijk worden er naast gezinsfoto's ook foot's van jou samen met je partner en alleen gemaakt.

Trotse grote zus

6 september 2022

Lees meer

Zwangerschapsshoot

A modern wedding with a twist 

3 september 2022

Bij het mooie Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren vierde dit leuke stel hun dag op een speciale manier. Door de dag om te gooien en te beginnen met een gezellige borrel en de avond te eindigen met de ceremonie tijdens zonsondergang (en een knallend feest!) zodat al hun dierbaren erbij aanwezig konden zijn. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke rit met de huifkar naar een mooie plek in het bos en dat deze bruid maar liefst 3 (!) outfits droeg deze dag. Het was een prachtige dag en een groot feest!

Lees meer

Karen & Georg

Plezier maken, genieten en de liefde vieren! Overweeg om samen een sprong in het diepe te nemen en foto's te maken in het water. De liefde tussen jullie vastgelegd op een unieke manier die je nooit zult vergeten.

Loveshoot in het water

1 september 2022

Lees meer

Dit wil je!

Dit is waarom je 10 minuten van je bruiloft weggaat met je fotograaf

28 augustus 2022

Als er een zonsondergang is tijdens jullie bruiloft, pak dan zeker die kans en ga er samen even tussenuit voor een korte fotoshoot. Al in 10 minuten kan je heel veel mooie beelden maken tijdens dit magische licht! Lees de blog voor meer informatie.

Lees meer

Een van de mooiste plekken van ons land; de duinen. Op iedere plek in Nederland weer totaal anders en dat maakt het natuurgebied zo speciaal!

Gouden uur in de duinen

24 augustus 2022

Lees meer

Een te gekke locatie voor jouw fotoshoot

Dronefotografie

25 juli 2022

Sinds dit jaar ben ik in bezit van een drone en oh ik ben fan! Vaak wordt een (trouw)locatie gekozen vanwege de architectuur, de ligging of de omgeving. Vanuit de lucht is dit extra mooi te zien. Het geeft je bruiloft nog meer unieke foto's! Zou jij dronefoto's op je bruiloft willen?

Lees meer

Foto's vanuit de lucht

Iets wat je hoopt dat nooit gebeurd, maar wel kan gebeuren. Het is de dag van de bruiloft en de fotograaf is ziek. Op de dag dat dit lieve stel elkaar het ja-woord zou gaan geven gebeurde dit met hun fotograaf. Gelukkig zijn er tegenwoordig korte lijnen en dankzij Social Media kwam ik de hulpvraag tegen op mijn vrije dag.

Wat als de fotograaf ziek is?

8 juli 2022

Lees meer

Pre-weddingshoot

10 mei 2022

Niet iedereen staat graag voor de camera. Tijdens het fotograferen is het dan ook mijn doel om mensen op hun gemak te laten voelen. We kletsen, we lachen, we doen lekker gek en we genieten. Precies zoals jullie zijn leg ik jullie graag vast. 

De foto's zijn ook leuk om te gebruiken voor op jullie uitnodiging of save the date kaarten. Lees in de blog nog meer voordelen van een pre-weddingshoot.

Lees meer

Foto's vóór de bruiloft

Het kiezen van de juiste outfit is belangrijk. Heb jij binnenkort een fotoshoot gepland staan en twijfel je welke kleding je mee wilt nemen? In deze blog gaan we dieper in op wat je kunt aantrekken voor een fotoshoot en waar je op moet letten bij het kiezen van de perfecte outfit.

Wat moet ik aantrekken tijdens een fotoshoot?

2 mei 2022

Lees meer

Cliënt Closet

1 mei 2022

Kledingitems speciaal voor jou geselecteerd waaruit je kunt kiezen en die je gratis mag lenen voor een fotoshoot.

Lees meer

Kleding voor jou!

Liefde kent geen grenzen. Reizen jullie naar een mooie plek in het buitenland om elkaar daar het ja-woord te geven?

Trouwen in het buitenland

12 oktober 2021

Lees meer

Elopement in a Canyon

Trash the dress

19 augustus 2021

Ervaar opnieuw het gevoel van jullie onvergetelijke dag door nieuwe herinneringen te creeëren. Hoe bijonder is het om nog een keer jullie prachtige trouwkleding aan te trekken en dit opnieuw vast te leggen?

Of pak het helemaal bijzonder aan en trash the dress! Zou jij dit durven met jou trouwkleding?

Lees meer

After weddingshoot