Wat hebben de kinderen genoten van deze shoot! Een top locatie in het zand! Kinderen konden heerlijk rennen en ontdekken tussen het shooten door! De kinderen voelden zich erg op hun gemak waardoor ze het super leuk vonden om te doen! Ze hadden nog wel langer door kunnen gaan! En dan wachten op het resultaat! Daar hoefden we niet lang op te wachten en wat zijn we blij met de foto’s! Kortom een echte aanrader! Lief en goede kijk op de foto’s! Top! Heel erg bedankt!

Familie Schoemaker

Reviews

Jasper & Maud

Wauw, wat een mooie foto's. Dat zijn de woorden die wij elke keer van onze vrienden en familie kregen te horen bij het laten zien van de foto's die Jisca heeft gemaakt. Ze maakt zo'n mooie en pure foto's, stelt je heel goed op je gemak, en soms heb je niet eens door dat ze bezig is met foto's maken omdat ze het zo natuurlijk laat verlopen.
Wij zijn echt onder de indruk van de foto's die zij heeft gemaakt tijdens onze prachtige bruiloft! Het enige wat ik kan zeggen is boek haar als je de beste foto's wil, want Jisca is gewoon de beste. Ze is super in haar vak!!!

Koen & Frouke

Samen met mijn vriend heb ik een super leuke koppel fotoshoot bij Jisca gedaan. En we zijn zo blij met de foto's!!!! Jisca is een lieve en gezellige fotograaf om mee te werken en daardoor voelde wij ons ook goed op ons gemak. We zijn helemaal niet gewend om samen voor de camera te staan, dus dat voelde wel een beetje gek. Maar dat gevoel was al snel verdwenen en toen was het eigenlijk vooral heel leuk. Bedankt voor de mooie foto's Jisca!

Sam & Eline

Bijzonder, dat is Jisca. Ze was als het laatste perfect passende puzzelstukje voor onze bruiloft en het hele proces daaromheen. Niet voor niets zat ze dan ook bij ons aan de familietafel op onze dag, dat was de enige juiste plek. Jisca stelt namelijk zo makkelijk iedereen op z’n gemak, is haast onzichtbaar wanneer gewenst en juist ontzettend betrokken en lief aanwezig wanneer nodig. De communicatie verliep ontzettend soepel en afspraken waren snel gemaakt. Op weg naar de bruiloft was de pre-weddingshoot voor ons een fijne en gezellige kennismaking die spanning wegnam voor de foto’s op onze trouwdag. Daarbij komt dan ook nog dat alle foto’s prachtig zijn! We krijgen complimenten over de kwaliteit van iedereen die één van Jisca’s foto’s ziet. Wij hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen en bevelen haar van harte aan.

Melissa & Johan

14 april is Jisca onze trouwfotograaf geweest. Ik was erg zenuwachtig voor de fotoshoot en zag erg op tegen het idee dat er een fotograaf rond zou lopen op deze (al) spannende dag. Maar na een kennismakingsgesprek zijn de zenuwen compleet verdwenen. Jisca kan zich inleven in je onzekerheid, weet hoe ze je op je gemak kan stellen en houdt rekening met wat je nodig hebt om je op je gemak te voelen. Op de dag zelf heb ik geen enkel moment spanning gehad en verliep alles heel natuurlijk. En de foto’s kregen we al heel snel binnen, veel eerder dan verwacht. Het zijn geweldige foto’s geworden. Waarbij de focus ligt op details, pure emoties en spontaniteit. Precies wat we hoopten! Jisca, heel erg bedankt voor alles!!

Ervaringen van anderen

Patty & Thijs

Wij zijn heel erg blij én verrast met de mooie foto's die Jisca voor onze bruiloft heeft gemaakt (30-09-2022). Het contact is ook heel soepel en fijn verlopen. Op de dag van de bruiloft hebben we niet eens in de gaten gehad, dat ze er was. Dat vonden wij zelf heel erg fijn, en maakt het verrassingseffect nog groter als je de foto's uiteindelijk te zien krijgt. Jisca heeft een fijne en professionele werkwijze en werkt met goede apparatuur. Voor ons de perfecte fotograaf!

Gerlinda & Michael

Wij hebben samen een koppelshoot gedaan bij Jisca. Normaal zijn we wat ongemakkelijk voor een camera, maar Jisca pakt het heel spontaan en vlot aan. De last viel al snel van onze schouders af en we hebben vooral ontzettend veel plezier gehad en konden 100% ons zelf zijn. De foto’s zijn prachtig geworden, precies zoals we zijn.

Ymke & Emiel

Jisca heeft in november onze bruiloft vastgelegd. In augustus een gezellig kennismakingsgesprek gehad, waarbij wij al een goed gevoel hadden. Op de dag zelf was Jisca op tijd aanwezig en liep ze, zoals ze zelf al vertelde, onzichtbaar rond. Tijdens de shoot gaf ze goede aanwijzingen en hebben er hard gelachen. Ook tijdens de ceremonie, diner en feest is ze onzichtbaar geweest. Tot onze verrassing kregen we de volgende dag al de preview. Wat een prachtige foto’s! Helemaal onze stijl en krijgen veel complimenten over de ontspannenheid die van de foto’s afstralen. Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie herinnering van onze prachtige dag!

Bianca & Bruce

Mega mooie foto’s gekregen van Jisca. Van onze zwangerschapsshoot en daarna met ons kleine meisje! Echt zo gezellig gehad met elkaar en heel waardevol om zulke mooie foto’s te hebben! Ik raad iedereen aan om een fotoshoot te plannen bij Jisca! Nogmaals dank.

Wilma & Sebastién

Ben je op zoek naar een fotograaf en spreekt de stijl van Jisca je aan? Dan kun je haar met een gerust hart boeken! Ze heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd. Zonder dat je doorhebt dat er de hele dag een camera op je gericht staat weet ze alle belangrijke momenten prachtig vast te leggen. Ze komt haar afspraken na, de communicatie is fijn, ze luistert naar je wensen, stelt je op je gemak en ze is daarnaast een gezellig persoon om er de hele dag bij te hebben! De pre-weddingshoot is ook zeker een aanrader om alvast 'te oefenen' als je (net als ik) een beetje ongemakkelijk bent voor de camera. Jisca weet dat gevoel snel weg te nemen. We zijn ontzettend blij met alle foto's en krijgen er van vrienden en familie dan ook veel positieve reacties op. Kortom: een top fotografe.

Marc & Daisy

Jisca heeft onze bruiloft op zeer indrukwekkende wijze vastgelegd! Wij hebben een fantastische dag gehad en zijn heel blij dat we met de prachtige foto's deze dag voor altijd kunnen herbeleven. Jisca heeft het super gedaan en wij zijn heel blij met het resultaat!!

Juliette & Florian

Wij hebben een trash the dress shoot gedaan. Een loveshoot na onze bruiloft om nogmaals onze trouwkleding aan te mogen (waarmee we ook de zee in zijn geweest). Jisca is super lieve energieke gezellige fotograaf die je volledig op je gemak stelt. Ze is mega toegankelijk en denkt met je mee over posities en mooie foto’s. We hebben echt mega genoten en hard gelachen. Wij raden Jisca zeker aan, ook als je wen creatieve droom hebt in foto’s. Jisca je bent een topper!

Maud & Jasper

WAUW wat een prachtige foto's! Dat is wat wij tegen elkaar zeiden en wat onze vrienden en familie tegen ons zeggen na het zien van de foto's. Als je bij Jisca foto's laat maken weet je zeker dat je supermooie foto's krijgt van topkwaliteit. Ze is heel prettig in de communicatie, omdat wij een newbornshoot hadden, konden wij tot een paar dagen voor de shoot de exacte tijd door geven. Voeden tijdens het maken van de foto's geen probleem, alles is mogelijk bij haar. Ze is super creatief, denkt met je mee en straalt rust uit waardoor het super natuurlijk voelt om voor haar lens te staan. Tijdens de shoot laat ze ook al wat foto's zien om te checken of je tevreden bent, dus je kan met een gerust gevoel wachten tot ze foto's opstuurt, want geloof me het zijn pareltjes! Juist door de flexibele aanpak en de relaxte sfeer zou ik haar 100% zeker aanbevelen als je een newbornshoot wil plannen! Het is een topfotograaf, super lief, superfijn in de communicatie en ze maakt de mooiste foto's! Wij zouden haar zo weer boeken!

From the mountains

to the beaches, we love it all.

Brewed roast so sit, froth crema viennese chicory strong. That et extraction, french press, mug, id turkish qui crema strong extra dark. Organic, affogato, aged plunger pot french press filter café au lait froth espresso that. Id flavour sugar irish, saucer, beans in affogato brewed extra.

Americano eu qui et brewed, caffeine ut variety seasonal aroma. Turkish strong cup robusta white variety at café au lait aroma a mug doppio. Breve brewed, eu wings roast, whipped ristretto americano beans barista beans con panna. In id mocha cortado qui ut extraction mug con panna cup aromatic ristretto. Organic cream single shot, mug foam trifecta single origin affogato. Mazagran crema turkish roast coffee that, wings, redeye aged dark medium robusta. Espresso, foam at coffee crema single shot aftertaste so aroma. Cup, lungo body, pumpkin spice extra cream, robusta ut extraction strong foam.

MORE ABOUT US