Hi! ik ben Jisca

Samen met mijn vriend en onze twee katten woon ik in Nijmegen. Voor de liefde verhuisd vanuit Brabant. In 2017 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker en sinds dat jaar ook werkzaam als fotograaf. Toen nog werkende op de peuterspeelzaal en in de kinderopvang. In 2020 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en sindsdien werk ik fulltime als fotograaf.

Als klein meisje was ik regelmatig te vinden in de natuur met de camera van mijn ouders in mijn hand. Toen ik ging samenwonen kwam er ook snel een camera. Eerst om eigen herinneringen vast te leggen zoals dagjes weg of vakanties. Al snel besloot ik meer tijd te spenderen aan mijn groeiende passie en begon ik met het fotograferen van mensen. 

''Love To capture love'' 

- Jisca Fotografie

Ik ben dol op katten, de zonsondergang, kastelen bezoeken, lachen, wandelen op het strand of in een bos, reizen en mooie momenten vastleggen. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen. Dan neem ik mijn camera mee om al het moois om mij heen vast te leggen en de herinneringen op te slaan. Ook vind ik het leuk om mijn drone mee te nemen om de omgeving van bovenaf te bekijken. Op regenachtige dagen vind je mij in kastelen of lekker op de bank met een kop thee kijkend naar een serie.

Wat ik het liefste doe is het vastleggen van de liefde en verbinding tussen mensen en hen een blijvende herinnering te geven. Het liefst op een locatie met veel natuurlijk licht. Ik hou ervan om te werken met mensen en doe altijd mijn best om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt voor de camera. Dit doe ik door ontspannen te zijn en door een beetje humor te gebruiken. Ik hou het lekker luchtig en maak tussendoor ook mooie, intieme beelden. Mijn klanten beschrijven het fotograferen met mij vaak als relaxed en onzichtbaar, wat precies is wat ik voor ogen heb zodat ik de echte, spontane momenten en emoties kan fotograferen.