Wat kunnen wij het beste aantrekken tijdens een fotoshoot?

Het belangrijkste is dat je iets aantrekt waarin je je fijn voelt!

– Probeer de kleding op elkaar af te stemmen door bijvoorbeeld allen  aardetinten of pasteltinten te dragen.

– Probeer drukke prints en grote teksten zoveel mogelijk te vermijden, de aandacht gaat dan naar de print i.p.v. naar jullie.

– Neem meerdere setjes kleding mee mocht je twijfelen of willen afwisselen.

– In de avond kan het wat fris worden, dus dan kunnen laagjes kleding fijn zijn.

Ik heb een cliënt closet waar je gebruik van mag maken. Vraag voor meer informatie naar de brochure!

Wat doen we bij slecht weer?

Het hoeft niet persé zonnig te zijn op de dag van de fotoreportage. Ook op bewolkte dagen kan je mooie foto’s maken, zolang het maar droog is. Als het weer echt niet meewerkt, bijvoorbeeld omdat het regent, dan kunnen we op zoek gaan naar een geschikte binnenlocatie of de afspraak verzetten.

Hoe lang duurt het voordat wij de foto’s binnenkrijgen?

Bij een fotoreportage worden de foto’s binnen 7 dagen naar een persoonlijke, beveiligde galerij gestuurd waar je zelf de foto’s uit kunt kiezen. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt ga ik aan de slag met het bewerken van de foto’s. Binnen 4 weken ontvangen jullie de bewerkte foto’s.

Bij een bruiloft ontvangen jullie binnen 7 dagen een preview. De levertijd van de overige foto’s is binnen 12 weken na jullie trouwdatum.

De foto’s worden altijd digitaal geleverd in hoge resolutie zonder logo via een link naar je mail. Het is ook mogelijk om bij mij afdrukken/albums te bestellen.

Wat is een handig moment voor een fotoshoot?

Waar ik zelf dol op ben is het gouden uur. Dit is in de ochtend als de zon opkomt of in de avond rond de zonsondergang. Op dit moment is het licht warm en zacht en geeft het een mooie gouden gloed. Dit kan je in elk seizoen boeken. In de zomer plan ik graag buiten de middaguren vanwege de warme, felle zon. In de winter is overdag een fotoshoot plannen goed te doen.

Wat is een geschikte fotolocatie?

Ik ben een daglichtfotograaf. Dit betekent dat ik zoveel mogelijk gebruik maak van natuurlijk licht. Ik werk daarom graag op een mooie buitenlocatie. Een binnenlocatie met grote ramen waar veel licht binnen valt is ook mogelijk. Ik help jullie graag met het zoeken naar een locatie die bij jullie past! Voor ideeën kan je mijn portfolio bekijken.

error: Beschermde content