Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Jullie trouwdag is een dag waar je beide lang naar uit kijkt en nu gaat het echt gebeuren! Het is een dag die vol herinneringen zal komen te staan.

Uiteraard zoeken jullie daarvoor een fotograaf die aansluit bij jullie wensen en behoeften.

Vóór jullie grote dag:

Voorafgaand bied ik vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek kijken we samen naar jullie ideeën en werpen we een blik op mijn fotografiestijl en werkwijze. We bespreken uitgebreid de dagindeling, jullie verwachtingen, afspraken en speciale wensen voor de bruiloft. Volgend op het gesprek maak ik een offerte op maat, waarna er het besluit kan worden genomen of jullie een boeking willen plaatsen.

Tijdens jullie trouwdag:

Deze prachtige dag draait helemaal om jullie. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich helemaal op zijn gemak voelt, daarom probeer ik op de trouwdag zo min mogelijk met mijn camera op te vallen, maar wel alle speciale momenten vast te leggen, zodat jullie vooral kunnen genieten van deze mooie dag.

Iets waar ik op dol op ben is het fotograferen van details. Denk hierbij aan de ringen in een mooi doosje, het boeket in je hand of de jurk die klaar hangt om aangetrokken te worden. Maar ook momenten met jullie gasten zoals een lach, een knuffel en een traan van geluk.

Na jullie trouwdag:

Na de bruiloft ga ik met de foto’s aan de slag. Ik maak de mooiste selectie en werk de foto’s zorgvuldig uit. Binnen een week ontvangen jullie een preview van mij zodat jullie al een aantal mooie herinneringen in beeld hebben.

Jullie zullen alle mooie foto’s van jullie bruiloft ontvangen, maar het aantal varieert per bruiloft, afhankelijk van het aantal uren en jullie wensen. De foto’s ontvang je in kleur en soms bewerk ik foto’s ook in zwart-wit, omdat dit ook een mooi beeld kan geven. De foto’s kan je binnen 12 weken na de bruiloft verwachten.

Geen enkele reportage is hetzelfde. Daarom maak ik graag een persoonlijke offerte op maat. Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie of een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken!

error: Beschermde content