Over mij

Mijn naam is Jisca, ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten in Nijmegen.

Ik ben dol op fotograferen, het gouden uur, kinderen,
lachen en mooie momenten vastleggen! Wat ik het liefste doe is het vastleggen van de liefde tussen mensen en hen een blijvende herinnering te geven.

Ik leg je graag vast zoals je bent. Ongedwongen en spontaan. Het liefst op
een locatie met veel natuurlijk licht.

Tarieven fotoreportage


Fotoreportage Basis

76


Circa 60 minuten


Op locatie naar keuze


Inclusief 5 foto's


Zorgvuldige nabewerking


Extra foto's bij te bestellen


Geschikt tot en met 3 personen

Meest gekozen

Fotoreportage Standaard

124


Circa 90 minuten


Op locatie naar keuze


Inclusief 10 foto's


Zorgvuldige nabewerking


Extra foto's bij te bestellen


Geschikt tot en met 7 personen

Fotoreportage Premium

152


Circa 120 minuten


Op locatie naar keuze


Inclusief 15 foto's


Zorgvuldige nabewerking


Extra foto's bij te bestellen


Geschikt tot en met 7 personen

Altijd op maat

Bruiloft

649
op basis van 4 uur


Vrijblijvend kennismakingsgesprek


Uren in overleg


Alle geslaagde foto's geselecteerd en nabewerkt


Binnen 1 week een preview


Levering foto's binnen 12 weken


Trouwalbum bij te bestellen  • Extra foto’s zijn bij te bestellen voor €5 per foto  • Vanaf 8 personen vraag ik €10 p.p. bovenop de bovenstaande prijzen.  • Dieren kunnen ook op de foto voor €5 per (huis)dier in combinatie met bovenstaande pakketten.  • Prijzen zijn inclusief reiskostenvergoeding tot 10 km vanaf postcode 6544. Hierbuiten wordt €0,25 per km in rekening gebracht.  • Prijzen zijn exclusief eventuele andere onvoorziene kosten (zoals bijvoorbeeld parkeer-, tol- of toegangsgelden).

Vraag vrijblijvend aan!

Trouwbrochure

Lieve woorden

Reviews van klanten


Wat hebben de kinderen genoten van deze shoot! Een top locatie in het zand! Kinderen konden heerlijk rennen en ontdekken tussen het shooten door! De kinderen voelden zich erg op hun gemak waardoor ze het super leuk vonden om te doen! Ze hadden nog wel langer door kunnen gaan! En dan wachten op het resultaat! Daar hoefden we niet lang op te wachten en wat zijn we blij met de foto’s! Kortom een echte aanrader! Lief en goede kijk op de foto’s! Top! Heel erg bedankt!

– Lilian

Vorige week een shoot gehad met Jisca! Van te voren overlegd over het idee en daar zijn prachtige foto’s uitgekomen! Jisca wist een hele mooie locatie en is super vriendelijk en gezellig. Je voelt je op je gemak wat de shoot leuker maakt maar wat je ook terugziet op de foto’s die echt heel mooi zijn en super snel toegestuurd. Jisca bedankt!

– Ivana

Jisca neemt echt de tijd om je op je gemak te laten voelen om zo foto's te maken waarop je echt jezelf terugziet. Ze heeft heel veel geduld en ze is tegelijkertijd ook heel enthousiast! Jisca fotografeert echt met passie en dat zie je terug in de resultaten.

– Quirine

Mijn grootste angst was dat ik er echt op geen een foto leuk uit kwam te zien. De angst kwam helemaal niet uit, ik ben mega blij met het resultaat. Na een aantal foto’s en beetje kletsen tussendoor werd ik wat ontspannender en voelde ik mij goed op mijn gemak. Jisca is een super vriendelijke meid, stelt je op je gemak en je krijgt mega mooie foto’s als resultaat.

– Cilvie

Lynette heeft een super shoot gehad bij Jisca! Ze stelde haar meteen op haar gemak, heel makkelijk in de omgang en heel rustig en gezellig. Ze had echt een klik met Lynette en dat zie je op de foto’s; ze is helemaal zichzelf! Geen idee was haar te gek en ze heeft echt de tijd voor haar genomen. Het resultaat is prachtig! Ik kan niet kiezen uit alle prachtige foto’s! Dankjewel

– Tamara

We hebben een leuke herfst shoot gehad in het bos, samen met het hele gezin. 2 jongens van bijna 2 en 4 met een eigen wil, kon nog wel eens een uitdaging zijn. Jisca maakt meteen leuk contact met de kids maar ook wij voelen ons snel op t gemak! Spelenderwijs leuke en mooie foto’s gemaakt! Echt een leuke ontspannen sfeer en er wordt geruime tijd voor de shoot gemaakt. Jisca bedankt !!

– Joyce

Jisca geeft tips. Maar staat ook open voor ideeën. Ze neemt de tijd. Ze is creatief. Super blij met het prachtige resultaat! En een grote knuffel van dochter Emma bij afscheid.

– Maaike

Jisca is een fijne en prettige fotografe om mee te werken. Ze neemt de tijd voor je en let daarbij ook op de details. Tevens stelt ze je van tevoren goed op je gemak waardoor je een goed gevoel hebt tijdens de shoot en daardoor is er ook ruimte voor ‘spontane’ ideeën. Voor mij zijn de resultaten erg mooi geworden. Ze heeft het goed gedaan en ben ik blij met het resultaat.

– Irene

Super leuke foto's gekregen van onze kleine meid en ons gezinnetje. Jisca straalt rust uit, daardoor voel je je snel op je gemak. En ons dametje vond haar ook erg leuk: niks gedwongen, maar op een leuke manier. Nogmaals bedankt voor de mooie foto's

– Samantha

Blog

Lees het laatste nieuws van mij op het gebied van fotografie!


Contact

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier.


Google
Facebook
Instagram
Via via
Overige

Contact informatie

E-mail

info@jiscafotografie.nl

KVK nummer                            BTW nummer

81460929                                       NL003566267B97