Tarieven bruidsreportage

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Jullie trouwdag is een dag waar je beide lang naar uit kijkt en nu gaat het echt gebeuren! Deze dag zal vol herinneringen komen te staan die graag worden vastgelegd. Uiteraard zoeken jullie daarvoor een fotograaf die aansluit bij de wensen en behoeften. Wellicht dat ik daarbij kan helpen!

Vóór jullie grote dag:

Voorafgaand bied ik vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. In dit gesprek kijken we samen naar jullie ideeën en werpen we een blik op mijn fotografiestijl en werkwijze. We bespreken uitgebreid de dagindeling, jullie verwachtingen, afspraken en speciale wensen voor die dag. Volgend op het gesprek maak ik een offerte op maat, waarna er het besluit kan worden genomen of jullie een boeking willen plaatsen.

Tijdens jullie trouwdag:

Deze prachtige dag draait helemaal om jullie. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich helemaal op zijn gemak voelt, daarom probeer ik op de trouwdag zo min mogelijk met mijn camera op te vallen, maar wel alle speciale momenten vast te leggen, zodat jullie vooral kunnen genieten van deze mooie dag.

Iets waar ik op dol op ben is het fotograferen van details. Denk hierbij aan de ringen in een mooi doosje, het boeket in je hand of de jurk die klaar hangt om aangetrokken te worden. Maar ook momenten met jullie gasten zoals een lach, een knuffel en een traan van geluk.

Na jullie trouwdag:

Na de bruiloft ga ik met de foto’s aan de slag. Ik maak de mooiste selectie en werk de foto’s zorgvuldig uit. Binnen een week ontvangen jullie een preview van mij zodat jullie al een aantal mooie herinneringen in beeld hebben.

Jullie zullen alle mooie foto’s van jullie bruiloft ontvangen, maar het aantal varieert per bruiloft, afhankelijk van het aantal uren en jullie wensen. De foto’s ontvang je in kleur, maar soms bewerk ik foto’s ook in zwart-wit, omdat dit ook een mooi beeld kan geven. De foto’s kan je binnen 8-12 weken verwachten.

Bij het premium-pakket ontvangen jullie, naast de digitale foto’s, ook een prachtig gepersonaliseerd trouwalbum met jullie mooiste momenten op print. Ook zit er een loveshoot bij het premium-pakket inbegrepen

Tarieven

Geen enkele reportage is hetzelfde. Daarom maak ik graag een persoonlijke offerte op maat. Contacteer mij vrijblijvend voor meer informatie of een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken!

Bruidsreportage

4 uur fotografie €510
6 uur fotografie €690
8 uur fotografie €870
10 uur fotografie €1050

__________________

~ Kennismakingsgesprek
~ Alle mooie foto's zorgvuldig geselecteerd en nabewerkt
~ Binnen 1 week een preview
~ Digitale levering van de foto's
~ Levering foto's binnen 8-12 weken

Upgrade naar premium

Het is mogelijk om de bruidsreportage een upgrade te geven naar premium. Hierbij ontvangen jullie een luxe trouwalbum en loveshoot voor €349. Dit is bovenop de bruidsreportage.

Het album wordt op maat gemaakt en gepersonaliseerd naar jullie wensen. De details kunnen we bespreken tijdens het voorbereidingsgesprek.

De loveshoot is een extra shoot die voor de bruiloft plaatsvindt, waarbij jullie alvast kunnen wennen aan de camera en we elkaar goed kunnen leren kennen.

Album

Het is altijd leuk om later, samen met familie en vrienden, terug te kijken naar jullie mooie dag. Daarom bied ik in het premium-pakket een trouwalbum aan. Dit is een gepersonaliseerd album van meerdere pagina’s met daarin jullie mooiste foto’s.

Het album kan op maat gemaakt worden. Er is ruime keuze in de afmetingen, kaft en kleuren. De kaft van het album en het papier is van stevig materiaal. Zo gaan de foto’s nog jaren mee. Het papier heeft een plat design, daardoor kunnen afbeeldingen in het midden van het boek worden geplaatst en toch een mooi beeld geven. Ook kan er een persoonlijke tekst op de kaft en in het album worden gezet.

De foto’s voor in het album mogen jullie zelf selecteren als je dat wilt. Dit kan in overleg nadat jullie de foto’s digitaal hebben ontvangen. Wel kunnen we al globale afspraken rondom het album maken tijdens het voorbereidingsgesprek. De afspraken zijn uiteraard onder voorbehoud en kunnen na de bruiloft nog worden gewijzigd.

Een trouwalbum is ook los zonder premium-pakket bij te bestellen. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op.

Loveshoot

Tijdens een loveshoot fotografeer ik de liefde tussen jullie beiden. We lachen, we kletsen en ik fotografeer jullie zoals jullie echt zijn. De fotoreportage is ongedwongen en spontaan en jullie liefde staat hierin centraal.

Omdat ik het belangrijk vindt dat jullie je op de trouwdag zo veel mogelijk op jullie gemak voelen, bied ik de loveshoot in combinatie met een bruidsreportage aan met korting als jullie het premium-pakket boeken. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met mij als jullie fotograaf en daarnaast om te wennen en te ontdekken hoe het is om bij mij voor de camera te staan.

De liefdevolle beelden die we tijdens de loveshoot vastleggen zijn ook leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie trouwkaart!

 Een loveshoot is ook zonder premium-pakket te boeken.

Second shooter & back-up

Aan een second shooter zitten velen voordelen. Met twee fotografen kunnen we meer momenten vastleggen in verschillende ruimtes en vanuit verschillende hoeken. Zo is er op elk gewenst moment een fotograaf aanwezig. De zorgvuldige nabewerking doe ik nadien. Binnen mijn netwerk ken ik ervaren fotografen waar ik goed mee samen werk en die graag willen helpen.

Uiteraard doe ik er alles aan om op jullie dag aanwezig te zijn. Er moet dan ook sprake van ziekte of overmacht zijn wil ik niet komen. In dat geval kan ik een van mijn collega fotografen vragen, waardoor ik als dat nodig is voor passende vervanging kan zorgen.

Top