“Het is mijn doel om spontane en pure momenten vast te leggen, waar jullie met liefde naar de mooie herinneringen terug kijken en nog lang plezier van hebben.“

Als klein meisje was ik regelmatig te vinden in de natuur met de camera van mijn ouders in mijn hand. 5 jaar geleden studeerde ik af als pedagogisch medewerker. In datzelfde jaar kocht ik ook mijn eerste professionele camera. Eerst was dit om eigen herinneringen vast te leggen zoals dagjes weg of vakantie. Al snel besloot ik meer tijd te spenderen aan mijn passie en begon ik met het fotograferen van mensen. Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in portret, gezinsfotografie en bruiloften.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen. Het liefst in een bos of op het strand. Dan neem ik natuurlijk mijn camera mee om al het moois om me heen vast te leggen. Op regenachtige dagen vind je me vaak in kastelen of andere musea. Of heerlijk op de bank met en kopje thee kijkend naar een serie.

Elke keer staan er nieuwe mensen met eigen verhalen voor mijn camera waar ik mooie herinneringen voor mag vastleggen. Daardoor is elke fotoreportage anders en dat maakt het juist zo leuk!

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Liefs,

Jisca