Hi, ik ben Jisca

Samen met mijn vriend en onze twee katten woon ik in Nijmegen. Voor de liefde verhuisd vanuit Brabant. In 2017 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch Medewerker en sinds dat jaar ook werkzaam als fotograaf. In 2020 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en sindsdien werk ik fulltime als fotograaf.

Als klein meisje was ik regelmatig te vinden in de natuur met de camera van mijn ouders in mijn hand. Toen ik ging samenwonen kwam er ook snel een camera. Eerst om eigen herinneringen vast te leggen zoals dagjes weg of vakanties. Al snel besloot ik meer tijd te spenderen aan mijn groeiende passie en begon ik met het fotograferen van mensen. 

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen. Het liefst in een bos of op het strand. Dan neem ik mijn camera mee om al het moois om mij heen vast te leggen en de herinneringen op te slaan. Ook vind ik het leuk om mijn drone mee te nemen om de omgeving van bovenaf te bekijken. Op regenachtige dagen vind je mij in kastelen of lekker op de bank met een kop thee kijkend naar een serie.

''Love To capture love'' 

- Jisca Fotografie

-kellie

You captured me so well! I never thought I was photogenic. Thanks for making me look fabulous!