Blog

Publicatie Trouwplannen

In een prachtig graanveld tijdens het gouden uur mocht ik dit verliefde koppel in een prachtige setting vastleggen. Wat een romantische, intieme bruiloft was dit!

Deze elopement wedding is gepubliceerd op Trouwplannen.nl!

Fotograaf: Jisca Fotografie
Stylist: Lots of Love styling
Bloemist: Flora Lisa
Bruidsjurk: Wild Love Bridal
Muah: Laura van der Laan
Sieraden: Oogst Goudsmeden
Koppel: Jasper & Jacomijn

8 november 2020

Elopement wedding

Zijn jullie verloofd? Wellicht is een elopement wedding dan iets voor jullie! Het is tegenwoordig echt een trend. Geen grote bruiloften met stress over het organiseren etc. Elopement is perfect voor koppels die hun liefde kleinschalig willen vieren. En het kan nog steeds super romantisch zijn! Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld midden in de stad met twee getuigen en jullie ouders. Of in het bos met alleen jullie twee. Of op jullie favoriete vakantiebestemming. Met enkel de ringen en een boeket, of ook in pak en jurk. Het is de perfecte intieme setting om elkaar het ja-woord te geven. Zoeken jullie nog een fotograaf om dit speciale moment vast te leggen? Stuur mij dan vrijblijvend een bericht!

3 oktober 2020

Coverfoto Zoomnl

Dan loop je in de winkel en zie je ineens jouw foto op de cover van Zoom.nl staan!

Wat een groot compliment! Het is een van mijn favoriete foto’s die ik afgelopen herfst heb gemaakt. Het licht was perfect die dag en de bladeren hadden prachtige kleuren.

Dank je wel Cèleste dat je met mij op pad ging en we deze te gekke foto hebben gemaakt!

18 september 2020

IKON Magazine

Bij elke bruiloft fotografeer ik graag details, en dan met name van de bruidsjurk. En voor deze shoot mocht ik maar liefst 7 (!) bruidsjurken fotograferen! Het was een enorme uitdaging, maar wat zijn we trots op het resultaat!

De foto’s zijn gepubliceerd in IKON Magazine!

Team:
Fotograaf: Jisca Fotografie

Modellen: Laura Rose & Linda Hastrich
Haar en visagie: Esmiralda de Waal
Jurken: Wild Love Bridal
Bloemen: Flora Lisa

5 september 2020

Parijs

Het is vandaag een jaar geleden dat ik samen met Loes en Nina naar het prachtige Parijs ben geweest. Een mooie reden om een van mijn favoriete foto’s van deze reis te delen! Deze foto is gemaakt bij museum Louvre. Een van de mooiste plekken waar ik ooit ben geweest. Ik kan daar uren rondlopen en genieten van de mooie architectuur. En wat een geluk hadden we die avond, want naast een mooi gouden uurtje hadden we een hoek helemaal vrij van toeristen om rustig foto’s te maken. 

3 september 2020

Stralen in je trouwjurk!

Hoe gaaf is het om na je bruiloft nóg een keer te stralen in je prachtige jurk?!

Dit kan met een fotoreportage speciaal naar jouw wensen!

We gaan naar een prachtige locatie, je haren en make-up worden verzorgd door een professional en alles is al klaargezet om er een mooie fotoreportage van te maken.

Samen met een team zorg ik dat jij tijdens zo’n shoot helemaal in de watten wordt gelegd. En dit kan precies zoals jij het wilt! Bijvoorbeeld met haar en make-up, bloemen en/of styling naar keuze.

Zo’n fotoreportage kan ook samen met je partner. Lijkt dit je leuk? Stuur me vrijblijvend een bericht via het contactformulier voor de mogelijkheden.

23 augustus 2020

Foto van de dag bij Zoomnl

‘Wat een schitterende portretfoto! De foto heeft een tof origineel standpunt en de kleuren geven de foto een warme en romantische sfeer. Gefeliciteerd Jiscafotografie met deze Foto van de Dag!’

– Zoomnl Redactie

Model: Cèleste Enting

17 augustus 2020

Publicatie Girls of Honour

Wat was dit een geweldige shoot! Het was heerlijk weer en we hebben zo enorm gelachen. Echt een fantastische avond dankzij dit team:

Fotograaf: Jisca Fotografie
Videograaf: RSDesigns
Stylist: Lots of Love styling
Bloemist: Flora Lisa
Bruidsjurk: Yalisa’s Bruidsmode
Pak: DAREcustomsuits
Taart: De Zoete Suikertoef
Muah: Reveal your beauty
Koppel: Reza & Sharon 
Locatie: Cadettenkamp Teteringen

De prachtige video is gemaakt door Romy van RSDesigns!

De foto’s zijn gepubliceerd op Girls of Honour!

17 juli 2020

Publicatie Trouwplannen

Tijdens het gouden uur mocht ik dit verliefde koppel fotograferen. Wat was dit een leuke shoot!

De foto’s zijn gepubliceerd op Trouwplannen.nl!

Fotograaf: Jisca Fotografie
Stylist: Lots of Love styling
Bloemist: Flora Lisa
Bruidsjurk: Yalisa’s Bruidsmode
Taart: De Taartenstudio
Kaartjes: Jolien Kramer ontwerp
Muah: Laura van der Laan
Koppel: Pim & Mellissa 
Locatie: Katwijkse Duinen

12 juli 2020

Daglichtstudio

Wat ik zo leuk vindt aan fotografie is dat elke fotoreportage anders is. Dit keer ging ik helemaal out of the box en maakte ik een daglichtstudio. Gewoon in de tuin! Het was die dag bewolkt, wat ideaal was, want hierdoor kregen we zacht licht. Ik denk dat ik dit vaker ga doen! Benieuwd naar de resultaten? Klik dan op de foto!

7 juli 2020

Gouden uur

Afgelopen week hebben we prachtig weer gehad, en ik had maar liefst 4 shoots tijdens mijn favoriete moment van de dag: het gouden uur. 

Het gouden uur is het uur voor de zonsondergang. Het licht wordt dan warm en zacht met een ‘gouden gloed’. 

In de zomer kan het licht overdag erg fel zijn en de temperaturen erg warm. Daarom raad ik tijdens dit seizoen fotograferen tijdens het gouden uur in de avond aan. Ook in de lente of herfst is dit moment zeker een aanrader!

Deze foto van Kayo is gepubliceerd in een artikel van Zoomnl over portretten met tegenlicht!

1 juli 2020

Twee publicaties

Vanaf vandaag ligt het nieuwe Zoomnl magazine in de winkel en mijn werk staat er maar liefst twee keer in! Een artikel gaat over zomer in eigen land met een zomers portret van Dieuwke. Het andere artikel gaat over Europese routes met fotografische must-sees waarin mijn foto van de glazen piramides van het Louvre in Parijs te zien is.

15 juni 2020

Foto van de dag bij Zoomnl

‘Iedereen wil toch zo’n foto met zijn of haar partner! De bruid en bruidegom zijn mooi scherp en de emotie is prachtig in de foto gevangen. Gefeliciteerd Jisca met deze Foto van de Dag!’

– Zoomnl Redactie

3 juni 2020

Bruid & Bruidegom Magazine

Met trots kan ik melden dat ik voor de tweede keer op rij met meerdere foto’s ben gepubliceerd in het Bruid en Bruidegom magazine! Haal het tijdschrift in huis en laat je inspireren voor jullie mooie bruiloft!

25 mei 2020

Goed nieuws!

Yes! We mogen weer! De afgelopen maanden heb ik niet stilgezeten op gebied van fotografie, maar het begon weer enorm te kriebelen om te gaan fotograferen.

Vanaf 11 mei ben ik weer open voor boekingen! Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Wil jij een fotoreportage plannen? Dat kan via het contactformulier!

7 mei 2020

Fashionfotografie artikel

Yes! Het tijdschrift van Zoomnl ligt in de winkel! Hierin staat een artikel over de fashionfotografie workshop die ik samen met vier andere fotografen in februari heb gevolgd. Je kunt hier onze ervaring van deze workshop lezen. Daarnaast hebben we een review geschreven over de lenzen van Nikon die we deze dag mochten testen.

Klik op de foto om het artikel te lezen.

1 mei 2020

Portret in de zon

Wauw! Wat een groot compliment is het dat Zoomnl een artikel heeft geschreven en ik mijn foto van lieve Emma daarin tegenkom!

In het artikel lees je tips over buiten fotograferen in verschillende soorten licht. Klik op de foto om het artikel te lezen.

16 april 2020

Lente

Mijn favoriete seizoen van het jaar is weer begonnen; de lente! En om dit te vieren ging ik naar de prachtige tulpenvelden in het westen van ons land. Tijdens het gouden uur viel het licht zo mooi over de prachtige bloemenvelden! Ik denk dat ik er een traditie van ga maken om elk jaar deze mooie bloemenzee te bewonderen en vast te leggen.

7 april 2020

Toekomst

Een aantal weken geleden keek ik zo enorm uit naar alle leuke fotoreportages en prachtige bruiloften die gepland stonden. Helaas zullen deze voor nu uitgesteld moeten worden. Ik denk graag met jullie mee naar de mogelijkheden om hopelijk in de (nabije) toekomst jullie mooie momenten vast te kunnen leggen 📸

6 april 2020

Tijdelijke maatregelen

Wat een bizarre tijd… Zoals verwacht is er besloten om de huidige maatregelen voort te zetten. Omdat ik hierdoor helaas niet in de gelegenheid ben om te fotograferen wil ik alles uit deze situatie halen en jullie toch iets leuks geven! Tevens helpen jullie mij hier enorm mee! ♡

Je kunt vanaf nu tot en met 1 juni cadeaubonnen kopen met 15% korting! Deze bon kan je cadeau geven aan een ander of aan jezelf en is te gebruiken na de crisis.

En dat is nog niet alles! Heb jij bij mij een fotoreportage gedaan en wil jij graag jouw mooiste foto aan de muur of in een album? Deze maak ik met liefde voor jullie! Bestel een afdruk of album op maat en krijg 15% korting!

Wist je trouwens dat je mijn foto’s van natuur ook als afdruk aan de muur of als kaartje kunt bestellen? Ook hiervoor geldt deze korting!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en de tarieven.

Bedankt voor je steun in deze tijd

*De cadeaubonnen zijn geldig op alle pakketten m.u.v. bruidsreportages. Reiskosten zijn niet inbegrepen. 

5 april 2020

Publicatie The Perfect Wedding

Vandaag op mijn verjaardag is deze onwijs leuke bruiloft gedeeld op The Perfect Wedding. Wat is dat een leuk cadeau!

Fotograaf | Jisca Fotografie
Bloemen en styling | Bloemenservice Nederland
Haar en make-up | Sarah’s Colors
Taart en sweets | Cheffi’s Pastries
Trouwjurk | Yalisa’s bruidsmode
Trouwpak | DAREcustomsuits
Trouwringen | Rings of Love – Trouwringen
Sieraden | DRKS
Stationary | Tasja View
Koppel | Michael & Nataly
Locatie | Parkhotel Hugo de Vries

3 april 2020

Workshop fashionfotografie

Eind februari nam ik samen met 4 andere fotografen deel aan een workshop fashionfotografie in Haarlem. Deze werd georganiseerd door Roxanne Letterie via Zoomnl. Nikon had voor ons apparatuur beschikbaar gesteld die we deze dag mochten testen. Het was een leuke uitdaging en ik heb veel geleerd. Nadien werd er een artikel geschreven over onze ervaringen. Nieuwsgierig geworden naar het artikel en de foto’s? Deze is nu te zien op Zoom.nl. Klik op de foto om de video te bekijken van deze dag. Binnenkort is het artikel ook te lezen in hun magazine!

Model: Linda Hastrich
Visagie: Celinevisagie
Styling: Labelyoon

28 maart 2020

Foto van de dag bij Zoomnl

Met een van mijn favoriete foto’s tijdens onze 3-daagse trip naar Parijs foto van de dag geworden bij Zoomnl:

‘Wat een gave foto op deze prachtige locatie! De symmetrie zorgt voor een rustgevend, maar interessant beeld. Gefeliciteerd Jisca met deze Foto van de Dag!’

– Zoomnl Redactie

Ballerina’s: Nina van As en Loes Koenen

Locatie: Louvre Parijs

16 maart 2020

Publicatie cursusboek

Deze maand is er een foto van mij gepubliceerd in het de Zoom.nl Acedemy techniek en praktijkboek ‘scherpte en scherptediepte’. Ik ben erg trots om deze foto terug te zien in dit leerzame boek!

Ballerina’s: Loes Koenen en Nina van As

11 maart 2020

Zoomnl publicatie

Vanaf deze week ligt het nieuwe tijdschrift van Zoomnl in de winkel. Er staat daarin een artikel over hoe je als fotograaf stap voor stap een portfolio opbouwt. Een van mijn foto’s is te zien in dit artikel! Benieuwd om welke foto het gaat? Klik dan snel op het magazine.
Met dank aan ballerina Loes Koenen.

18 februari 2020

Bruid & Bruidegom Magazine

Ontzettend leuk nieuws dat ik graag met jullie wil delen! Op Valentijnsdag is de nieuwe editie van het Nederlandse tijdschrift Bruid & Bruidegom Magazine uitgekomen. Een aantal foto’s van de Eucalyptus Wedding staan in dit tijdschrift! Het is een hele leuke ervaring om door een tijdschrift te bladeren en je eigen werk tegen te komen. Ook in Duitsland is dit tijdschrift nu verkrijgbaar. Ik ben enorm trots!

14 februari 2020

Nieuwe samenwerkingen

Het is altijd leuk om met creatieve mensen af te spreken en samen nieuwe ideeën te bedenken. Vandaag stond er een meeting op de planning om in maart een hele toffe shoot te gaan doen met een grote groep enthousiaste mensen!
Daarnaast staan er weer veel leuke projecten en mooie bruiloften in mijn agenda. Ik kan niet wachten!

17 januari 2020

Vakantie

Heerlijk na de drukke feestdagen een midweek op vakantie geweest naar Diemelsee in Duitsland. Ik vind het altijd leuk om op mooie plekken foto’s te maken en neem dan ook altijd mijn camera mee. Maar dit keer heb ik hem eigenlijk amper gebruikt. We hadden helaas niet zo’n goed weer voor mooie buitenfoto’s. Wel hebben we een fijne, ontspannen vakantie gehad! Nog even nagenieten en een rustig weekend tegemoet en vanaf maandag weer aan het werk!

10 januari 2020

Zoomnl publicaties

Over verschillende onderwerpen heeft de redactie van Zoomnl artikelen geschreven met foto’s van fotografen. Zes van mijn foto’s zijn door de redactie gedeeld, waaronder twee covers! Je kan deze foto’s bij Zoomnl terugvinden onder ‘kinderportretten, familieportretten, groepsportretten, kunstzinnige portretten, gouden uurtje en glamourportretten.’

7 januari 2020

Fotoalbum

Nog net voor de feestdagen kreeg ik dit mooie fotoalbum in mijn brievenbus. Na lang zoeken heb ik eindelijk een fotoalbum gevonden van goede kwaliteit dat echt bij mij past wat ik graag met jullie wil delen.

Het is altijd leuk om door je foto’s te bladeren en terug te kijken naar die mooie momenten. Daarom is een fotoalbum perfect als trouwalbum of voor foto’s van je familie en gezin.

Het album kan op maat gemaakt worden. Er is ruime keuze in de afmetingen, kaft en kleuren. De kaft van het album en het papier is van stevig materiaal. Zo gaan de foto’s nog jaren mee. Het papier heeft een plat design, daardoor kunnen afbeeldingen in het midden van het boek worden geplaatst en toch een mooi beeld geven.

Wil jij graag een mooi, gepersonaliseerd album na jouw fotoreportage? Stuur mij dan een bericht om te kijken naar de mogelijkheden!

24 december 2019

Under construction

Zoals jullie misschien al hebben gemerkt zijn er delen van mijn website momenteel niet beschikbaar. Dit komt omdat ik mijn website aan het updaten ben voor het nieuwe jaar. Uiteraard ben ik nog steeds bereikbaar en beschikbaar voor vragen en afspraken via het contactformulier of via social media. Hopelijk tot ziens in het nieuwe jaar met een vernieuwde website!

1 december 2019

Herfst

De herfst is weer begonnen! Afgelopen zomer heb ik veel fotoshoots gedaan en ik zag eigenlijk wel een beetje op tegen de herfst. Donkere dagen, de blaadjes vallen van de bomen en het wordt kouder. Toch ben ik op pad gegaan en wat een prachtige plaatjes ben ik tegengekomen! De herfst heeft juist zulke mooie kleuren en zacht licht, perfect om in te fotograferen! Ik heb een aantal leuke shoots gehad en ik kan niet wachten om het resultaat op mijn website en social media te delen.

6 oktober 2019

Foto van de dag bij Zoomnl

Een super groot compliment gekregen van Zoomnl!:

‘Een prachtige zwart-wit opname! De foto vertelt een verhaal en is ook qua compositie goed neergezet. Gefeliciteerd met deze Foto van de Dag!’

– Zoomnl Redactie

Ballerina: Nina van As
Locatie: Metrostation Parijs

20 september 2019

Parijs

Na veel voorbereidingen was het dan eindelijk zover… Ik ging naar Parijs! Als klein meisje was ik altijd gefascineerd door de Eiffeltoren, ik wilde daar zo graag eens naartoe. En nu ging het dan eindelijk gebeuren!

Samen met Nina en Loes 
heb ik 3 dagen foto’s gemaakt in deze prachtige stad. Ondanks veel tegenslagen hebben we er toch iets moois van kunnen maken. En natuurlijk heb ik de Eiffeltoren bezocht en die was in het echt nog mooier dan ik had verwacht.

3 september 2019

Newbornshoot

Mijn allereerste newbornshoot! Vooruit, niet helemaal newborn. Deze lieve kittens zijn hier al 7 weken oud, maar dat maakt ze niet minder schattig! Ze klommen overal op en tussendoor en zaten geen moment stil. Een echte uitdaging om te fotograferen. Als afsluiter heb ik natuurlijk heerlijk met ze geknuffeld.

23 augustus 2019

Nieuwe camera

Jaaa, daar is ‘ie dan, mijn nieuwe camera! Hier ga ik weer zoveel plezier aan beleven, ik kan niet wachten. Morgen mag mijn nieuwe camera al gelijk flink aan het werk bij een familieshoot. Ik heb er zin in!

14 juni 2019

Eucalyptus Wedding

Wat heb ik enorm genoten om Ruby en Angela te mogen fotograferen! Ze zagen er prachtig uit. De mooie video is gemaakt door Naomi. Hierop is de liefdevolle en spontane sfeer goed terug te zien.

De foto’s en video zijn gepubliceerd in Zankyou!

Met dank aan alle leveranciers:

Fotograaf | Jisca Fotografie
Videograaf | Naomi Diaz Photography & Film
Styling | Emeline Hubbers
Visagie en haarstyling | PUUR Hair & Make-Up Artist
Bloemist | Bloemisterij het Molentje
Taart en sweets | Sweet Corner Zeist
Jurk | Yalisa’s bruidsmode
Stationery | TASJA VIEW Graphic Designer
Bubbels | Wijnhuis Ranke
Koppel | Angela & Ruby
Locatie | Orangerie Groot Warnsborn

5 juni 2019

Benieuwd naar alle foto’s? Klik dan hier

Publicatie in Shuba Magazine  

Zoals misschien is opgevallen heeft mijn portfolio een flinke update gehad. Ik ben namelijk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe stijl. Wat een groot compliment is het dat mijn nieuwe foto’s al gelijk zijn gepubliceerd in Shuba Magazine!

3 juni 2019

Alle foto’s zien? Klik dan hier

Nieuw logo!  

Eindelijk een nieuw logo! En ik ben er super blij mee!

Ontworpen door By Margelique

6 mei 2019

Inez & Esmee  

Wat zagen Inez en Esmee er schitterend uit! En wat een liefde en plezier was er aanwezig op deze dag! Ik ben helemaal verliefd op deze moderne bruiloft met zachte, groene en witte kleuren en gouden details. Het was een feestje om dit te mogen fotograferen.

5 mei 2019

Bekijk alle foto’s hier

Bruiloft Dennis & Evi

In kasteel Weijenberg in Echteld vond op 3 mei de bruiloft van Dennis en Evi plaats. Beide zagen er stralend uit. Nadat ze elkaar het ja-woord gaven, was het tijd om samen met kinderen, familie en vrienden de verbintenis te vieren. Tussen de korte regenbuien door was er nog even een droog momentje voor een reportage tussen de boomgaarden. Het gezin liet zich daar ontspannen en vrolijk hun liefde voor elkaar vastleggen. Het was een bijzondere en prachtige dag;
 ik heb als fotografe enorm genoten.

3 mei 2019

Tulpen

Gisteren was een schitterende lentedag. Een mooi moment om de schoonheid der natuur vast te leggen! En hoe kan dat beter dan via de Bollenstreekroute? Deze prachtige roze tulpen waren er in overvloed.

6 april 2019

Lente

Eindelijk is de lente begonnen, en hoe! Wat een prachtige dag was het met ruim 20 graden en zon. Deze ochtend was ik er al vroeg uit om de bloesem te fotograferen. Toen ik vertrok was er zelfs nog een beetje mist en bij aankomst zat er nog dauw op de bloemen. Zodra ik deze prachtige bloesembomen begon te fotograferen, kwam het zonnetje tevoorschijn en maakte het plaatje af. Wat ben ik toch dol op dit seizoen!

22 maart 2019

Romantic Pastel

Deze prachtige lente-bruiloft in pastelkleuren past perfect bij dit seizoen. Met dank aan alle leveranciers:

Fotograaf | Jisca Fotografie
Videograaf | RSDesigns.nl
Styling | Emeline Hubbers
Visagie en haarstyling | Roos Wessel
Bloemist | The House Of Artz
Taart en sweets | De Zoete Suikertoef
Jurk | Yalisa’s bruidsmode
Trouwringen | Rings of Love Trouwringen
Stationery | by CardWise
Jasje | Aim Your Wedding
Koppel | Martijn de Bondt & Lisa de Graaf
Locatie | Tuin de Lage Oorsprong

Gepubliceerd in The Perfect Wedding

10 maart 2019

Benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier

Funky Curiosity Eleganza

Deze fotoshoot was enorm out of the box, and I loved it! Met dank aan alle leveranciers:

Bloemist en organisatie | The House of Artz
Fotograaf | Jisca Fotografie 
Weddingplanner | Droomwedding
Styling | Love and Memories Decorations
Visagie en haarstyling | Bruidenbeautynederland
Stationary | by Cardwise  
Taart | Teatenl
Sieraden |  Triade Juweliers
Jurk | Sharonsimonecollection
Bruid | Rebecca Jongkees
Locatie | Grand Café Le Baron

Gepubliceerd in Zankyou & The Perfect Wedding

23 februari 2019

Alle foto’s bekijken? Klik dan hier

Fotografen meet-up

Afgelopen vrijdag had ik een gezellige meet-up met andere fotografen in Nijmegen. Het was erg leerzaam om onze kennis met elkaar te delen en de verschillende fotografiestijlen te leren kennen. Naderhand hebben we wat portretten van elkaar geschoten. Een fotograaf staat altijd achter de camera dus wat is er leuker dan wat foto’s van jezelf (in actie)!

18 januari 2019

Vakantie Mendig, Duitsland

Als ik op vakantie ga, neem ik natuurlijk mijn camera overal mee naartoe. Zo ook gedurende mijn laatste vakantie in Mendig, Duitsland. De tweede vakantiedag hadden we onverwachts een hoop sneeuw, wat dit magische winterwonderland creëerde. Ook zijn we naar het prachtige Burg Eltz geweest. Dit is tot nu toe mijn favoriete kasteel!

14 december 2018

A dream come true

Als klein meisje fascineerde de middeleeuwse en victoriaanse tijd me enorm. Op regenachtige zondagen ben ik regelmatig te vinden in kastelen en musea. Plots ontstond het idee om een fotoshoot te doen rondom dit thema. Ik zocht een mooie locatie, een enthousiast model, een goede visagiste en bijpassende kleding. Dit was de eerste keer dat ik de styling op mij had genomen en ik ben dan ook ontzettend trots op het resultaat!

Model: Emma van Gemert
Visagie: Roos Wessel
Fotografie en styling: Jisca fotografie

15 oktober 2018

Voor meer foto’s klik hier

Cityballet

Tijdens een fotografen meet-up heb ik Loes ontmoet. Zij vertelde dat ze op ballet zat, waarna we op het idee kwamen een shoot te doen rondom het thema ballet.

Samen met haar vriendin Nina namen Loes en ik de trein naar Arnhem om daar vervolgens een cityballet shoot te houden. Ik vond het bijzonder om te zien hoeveel passie en doorzettingsvermogen zij uitstralen!

11 september 2018

Alle foto’s bekijken? Klik dan hier

Back to the streets

Samen met een groep enthousiaste dames ging ik op pad in Arnhem voor een fashion shoot. Deze foto’s zijn gepubliceerd in Sheeba Magazine én EnVie Magazine! Wat zijn we trots!

Model: Rebecca Jongkees
Visagie: Roos Wessel
Styling: Lisanne Pörteners
Fotografie: Jisca fotografie

23 juli 2018

Benieuwd naar de foto’s? Klik dan hier

Bruiloft John en Mireille

Er is niets mooiers dan samen met je familie en vrienden de mooiste dag van je leven te vieren. En wat was ik vereerd dat Mireille en John mij vroegen als fotograaf voor hun bruiloft! Eerst hebben we samen met hun dochter Bo een gezinsshoot gedaan op een prachtige locatie in Wijchen. De hele dag was het perfect weer en wat was het een mooie dag!

16 juni 2018

Meer foto’s van de bruiloft zien? Klik dan hier

Hoog water

Voor deze foto stond ik 3 uur (!) buiten! Wat was het koud toen ik deze foto maakte, want het was -5 met een sterke wind! Het water stond de hele week al erg hoog en daardoor was er een prachtige reflectie op het water. Dit was mijn laatste kans om deze foto te maken. Het was de koude vingers en tenen meer dan waard!

9 januari 2018

Top