22 juli 2022 was de prachtige dag van Damiët en Jelle!

In een hotel midden in het centrum van Haarlem zat Damiët in haar en make-up. Bij de ingang kwam Jelle en daar zagen zij elkaar, samen met familie en vrienden, voor het eerst. Vervolgens liepen we door het centrum door de mooie, oude straatjes van Haarlem voor foto’s met z’n tweeën.

Na een heerlijke lunch reden we naar Orangerie Elswout waar we foto’s hebben gemaakt in de natuur en prachtige tuin. En toen was het eindelijk zover; de ceremonie! Binnen in de mooie ruimte van de Orangerie zat het bruidspaar met al hun lieve gasten die getuigen waren van het ja-woord. Het koppel sprak elkaar hun geloftes toe. Jelle deed dit op een hele bijzondere manier door te spelen op de piano.

Het pasgetrouwde stel werd door luid gejuich van hun gasten ontvangen tijdens de toast. Een gezellige borrel en heerlijk diner volgde. Die avond was er een onvergetelijk feest.

Lief bruidspaar, enorm bedankt voor deze stralende dag! Het was echt genieten!