Wat een stralende dag was het op 1 juli!

Ze kwamen aan in een mooie Cadillac bij het gemeentehuis in Zandvoort. Familie en vrienden zaten klaar toen Mike en Cynthia naar binnen liepen. Een bijzondere ceremonie vond plaats. Na de felicitaties en een toast met lieve woorden volgde er een Zandvoortse traditie. Het bruidspaar strooide bruidssuikers op de trap van het Gemeentehuis.

Voor de fotoreportage reden we naar de duinen. Met een korte wandeling stonden we er middenin. Wat is het daar toch mooi! Onderweg naar strandpaviljoen Noosa zijn we nog even gestopt bij de zee om wat toffe foto’s te maken met de gave trouwauto. Bij Noosa kwam de familie van het bruidspaar voor het diner. Tijdens de borrel kwam er meer gezelschap bij. Het koppel deed hun eerste dans als pasgetrouwd stel samen met hun lieve zoontje.

We hoopten die avond op een zonsondergang en die kregen we! Tijdens het gouden uur verlieten we even het feest om foto’s te maken op het strand. Het koppel straalde en de liefde spatte er vanaf! Geen woorden voor, zo mooi!

Lieve Cynthia en Mike, enorm bedankt dat ik hier deel van mocht zijn. Wat een onvergetelijke dag! Veel geluk samen!