Op 24 juni was de grote dag van Jasper en Maud!

Een thuiswedstrijd voor mij, want ik heb vroeger in hetzelfde dorp in Brabant gewoond. Jasper is een oud collega van mij, wat het extra speciaal maakte om hun bijzondere dag te mogen vastleggen!

Bij hen thuis was Jasper er al helemaal klaar voor! De kast stond vol kaarten met lieve woorden en mooie wensen naar het verloofde stel. Zijn mooie pak hing klaar. Een lichte spanning, nu is het echt zo ver! Na het aankleedmoment van de bruidegom reed ik door naar de bruid. Familie en vriendinnen waren aanwezig op het moment dat Maud haar prachtige jurk aantrok. Wauw!

In de tuin stond Jasper met zijn rug naar haar toe. Het moment dat hij omdraaiden en ze elkaar voor het eerst zagen was prachtig!

Iedereen zwaaiden hen uit toen we vertrokken naar de vennen voor foto’s. Die dag was er de hele dag veel regen voorspeld. Tot nu toe hadden we geluk, want er was nog geen druppel gevallen. Er verzamelden donkere wolken in de lucht op het moment dat we foto’s gingen maken. We namen de gok en liepen door waar we mooi zacht licht hadden door de bewolkte lucht. De lucht werd uiteindelijk steeds grauwer en we besloten terug te gaan naar de auto. Precies op tijd, want op het moment dat we allemaal in de auto zaten viel het met bakken uit de lucht!

Het bleek een plaatselijke (stort)bui te zijn, want op de trouwlocatie, nog geen 5 minuten daar vandaan, was er niets aan de hand. De zon stond te stralen en dat bleef het ook de rest van de dag.

Een mooie ceremonie vol liefde werd bijgewoond door lieve vrienden en familie. Aan het eind vormden alle gasten een haag met bellen en liep het pasgetrouwde stel er juichend doorheen.

Er stond een prachtige sweettable met taart klaar tijdens de gezellige borrel. Er lagen macarons, donuts, cakejes en nog veel meer. Echt een feestje om te mogen fotograferen! De avond werd afgesloten met een knallend feest!

Lieve Maud en Jasper, jullie dag was meer dan mooi! Dank jullie wel dat ik deze voor jullie mocht vastleggen!