16 juni was de bruiloft van Charity en Dylan!

Echt een fantastische, liefdevolle dag was het!

In de ochtend bij het aankleedmoment was iedereen ontspannen. Alles was tot in de details geregeld. Alle spullen stonden klaar en zo kon ik gelijk aan de slag. Er was ruim de tijd gepland wat heel fijn was om niet te hoeven haasten en de ruimte om alles zorgvuldig vast te leggen. Extra leuke verrassing: toen ik binnenkwam zag ik Roos, een van mijn favoriete haar en make-up stylisten. Zij was die ochtend aanwezig om de make-up en kapsel van Charity te verzorgen.

Na de first look reed het koppel in de Porsche Panamera (super toffe wagen!) naar de trouwlocatie voor de fotoreportage en een heerlijke lunch. Ondertussen kwamen de gasten en zij verzamelden zich voor de ceremonie.

De ceremonie was in de prachtige tuin van Landgoed Groot Warnsborn. Het was warm en in de volle zon. Maar wat was het mooi! Zoveel mooie blikken en lieve woorden kwamen voorbij. En dan natuurlijk de belangrijkste; het ja-woord!

Tijdens de borrel was er ruimte om de drone de lucht in te laten. En wat gaf dat bijzondere en unieke beelden! Aansluitend was een heerlijk diner.

Lief bruidspaar wat heb ik genoten op jullie meer dan geweldige dag! Enorm bedankt!