Op deze stralende vrijdag trouwden Gerwout en Anouk!

Hartje Arnhem begon Anouk die ochtend met het klaarmaken en het aantrekken van haar prachtige jurk. Gerwout kwam met zijn ouders aan bij het hotel waar ze elkaar voor het eerst zagen. Wat een lief moment!

Ik volgde ze in hun gave oldtimer via een mooie route door Arnhem naar het park voor de fotoreportage. Het was nog vrij vroeg dus het was nog rustig in het park. We gingen naar hun favoriete picknickplek waar zij de geloftes naar elkaar uitspraken. Zo bijzonder om hierbij aanwezig te mogen zijn!

De ceremonie was intiem en vol liefde met een fijn gezelschap. Na de felicitaties en de lunch liepen we naar de kerk voor een kerkdienst.

Terug op de trouwlocatie stond de klas van Anouk klaar om het bruidspaar met veel gejuich te ontvangen. Die middag was er een gezellige borrel met spelletjes voor jong en oud.

Lief bruidspaar bedankt dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen! Ik wens jullie alle geluk en liefde toe!