25 mei trouwde Hanne met haar grote liefde Govert!

Bij aankomst bij de ouders van Hanne thuis was het die ochtend al gezellig druk met vrienden en familie. Hanne en Govert kleedde beide om in een aparte ruimte. Ze konden elkaar af en toe wel horen, maar niet zien. Spannend! Alle familie en vrienden gingen buiten klaarstaan samen met Govert voor de first look. Wat een mooi moment om dit met iedereen te delen.

De fotoreportage volgde op een mooie plek midden in de natuur. Terug naar het ouderlijk huis stond er een prachtige lange tafel gedekt onder de bomen voor een heerlijke lunch met alle gasten. Het was echt een plaatje!

We vertrokken naar de Gouden Leeuw in Vessem waar de ceremonie plaatsvond. In de mooie tuin onder de boom zeiden Govert en Hanne ‘JA’ tegen elkaar. Hun lieve hond kwam de ringen brengen.

Een gezellige borrel en shared dining werd gehouden onder de tent in de tuin. Als afsluiter was er een knallend feest!

Lieve Govert en Hanne, wauw wat een fantastische dag, het was echt genieten! Veel geluk samen!