Het is altijd leuk om later, samen met familie en vrienden, terug te kijken naar jullie mooie dag. Daarom bied ik een trouwalbum aan. Dit is een gepersonaliseerd album met daarin jullie mooiste foto’s.

Bij het kennismakingsgesprek neem ik een aantal albums mee zodat je kan zien wat de mogelijkheden zijn. Het album kan op maat worden gemaakt. Om jullie de beste kwaliteit te kunnen leveren werk ik samen met een professionele en internationale leverancier. Er is ruime keuze in de kaft en kleuren. De kaft van het album en het papier is van stevig materiaal. Zo gaan de foto’s nog jaren mee. Het papier heeft een plat design, hierdoor kunnen afbeeldingen in het midden van het boek worden geplaatst en toch een mooi beeld geven. Ook kan er een persoonlijke tekst in het album en jullie namen en trouwdatum op de kaft worden gezet.

De foto’s voor in het album mogen jullie zelf selecteren als jullie dat willen. Dit kan in overleg nadat jullie de foto’s digitaal hebben ontvangen. We kunnen wel al globale afspraken rondom het album maken tijdens het kennismakingsgesprek. De afspraken zijn uiteraard onder voorbehoud en kunnen na de bruiloft nog worden gewijzigd.

Ook kan je kiezen voor een mini-album. Hierin staat een kleine selectie van jullie favoriete foto’s!