Als je bij mij een shoot boekt kan je gebruik maken van mijn cliรซnt closet met onder andere deze mooie jurk! 

๐‘พ๐’‚๐’• ๐’Š๐’” ๐’†๐’†๐’ ๐’„๐’๐’Š๐’†๐’๐’• ๐’„๐’๐’๐’”๐’†๐’• ๐’‘๐’“๐’†๐’„๐’Š๐’†๐’”?

Een cliรซnt closet is een selectie kledingitems waaruit je kunt kiezen en deze jurken mag je lenen tijdens een shoot.

Tijdens het boeken van je shoot geef je aan dat je gebruik wilt maken van de cliรซnt closet en dan stuur ik je de brochure toe. Hierin staan alle jurken die ik in mijn kast heb hangen met foto’s, de maten en ook of ze geschikt zijn voor een zwangerschapsshoot. Jouw keuze aan jurk(en) neem ik mee naar de shoot. Na de shoot neem ik ze weer mee terug en zorg ik dat ze gewassen worden en weer klaar zijn voor de volgende shoot.

Het kan soms lastig zijn om de juiste kleding te vinden voor een shoot. Door de cliรซnt closet weet je zeker dat je items draagt die met zorg zijn uitgezocht, passen bij mijn fotografiestijl en bij de setting en sfeer ๐Ÿงก