Vaak reis ik het hele land door voor bruiloften, maar op 14 augustus mocht ik een bruiloft fotograferen in mijn eigen woonplaats! 

Dit lieve koppel had mij van te voren al laten weten veel zelfgemaakte styling te hebben op de bruiloft en toen ik op de locatie kwam kon ik mijn geluk niet op! Overal stonden leuke elementen en details die ik kon fotograferen. Er stonden borden die de route aangaven en er was een speciale flyer voor alle gasten met het programma van de dag. Er was een sweettable met heerlijke zelfgemaakte hapjes, fruit en snoep. Op elke tafel stonden bloemen en er was een speciaal hoekje gecreëerd voor kinderen.

Midden in het bos zeiden Zlata en Aron het jawoord tegen elkaar. Gevolgd door een speciale boomplantceremonie, om de hereniging van de dag te symboliseren.

Na een gezellige receptie en een heerlijke BBQ sloten we de dag af met een fotoreportage tijdens het gouden uur.

Bedankt dat ik jullie prachtige dag mocht vastleggen!