7 augustus was de liefdevolle dag van Cyntha en Rob.

Samen met videograaf Jeroen van Drone Nijmegens zijn we de dag gestart bij de kapper waar de bruid in de stoel zat voor haar en make-up. Daarna reden we naar de trouwlocatie waar het koppel zich apart van elkaar aankleedde. Er was een mooie ruimte om de details van het aankleden vast te leggen.

In eerste instantie zou er geen first look plaatsvinden, maar omdat zo’n moment zo waardevol kan zijn besloot het koppel dit alsnog te doen. En de eerste ontmoeting was zo leuk en liefdevol! Even een speciaal moment met z’n twee├źn en elkaar voor het eerst zien.

Omdat er die dag regen was voorspeld was er een back-up locatie geregeld waar we binnen foto’s mochten maken. Het was in een mooie vlindertuin en precies op het moment dat we naar binnen stapten voor de fotoreportage begon het te regenen. Goede timing! In de kas vlogen overal vlinders. Het leek net of we buiten waren omdat we omringt waren door mooie natuur. De vlinders waren ook erg nieuwsgierig en niet bang om dichterbij te komen, waardoor we leuke foto’s hebben kunnen maken met vlinders. Na de regenbui zijn we ook nog wat foto’s buiten gaan maken en toen was het tijd om de gasten te verwelkomen.

Het leek Jeroen en mij leuk om de beelden die we hadden gemaakt samen op te leveren. We maakten daarom een afspraak met Cyntha en Rob en bekeken samen de beelden bij hun thuis op een groot scherm. Zo leuk en waardevol om de reactie van het bruidspaar te kunnen zien wanneer zij de beelden van hun speciale dag voor de eerste keer zagen!

Lieve Rob en Cyntha, bedankt dat ik jullie dag vol liefde mocht vastleggen!