Dit lieve bruidspaar stuurde mij een mail of ik hen wilde ontmoeten voor een kennismakingsgesprek op de trouwlocatie. Op het terras omschreven zij hun wensen en hoe hun mooie dag er uit zou komen te zien. Terugdenkend aan die avond kan ik vertellen dat al die mooie wensen in vervulling zijn gegaan, want wat was het een prachtige dag vol liefde en gezelligheid!

Samen met videografe Stefanie begonnen we de dag met het vastleggen van de details. Die waren er genoeg! Zo fijn om alle vertrouwen te krijgen van de bruid om de jurk, ringen en sieraden mee te mogen nemen naar een mooie plek om er foto’s van te maken. Terwijl Naomi in haar en make-up zit gingen we naar Niels om daar het aankleedmoment vast te leggen.

Er was de hele dag regen voorspeld en toen Naomi de jurk aantrok kwam er een flinke regenbui. Gelukkig klaarde het op en kon de first look buiten plaatsvinden. En wat was dit een mooi, intiem moment! De reactie van Niels toen hij Naomi voor het eerst zag was zo leuk! We hebben gelijk een fotoreportage gedaan en even later sloten de bruidskindjes aan. Wat hebben we gelachen!

De ceremonie was buiten gepland en het was gelukkig droog. In de mooie tuin met het prachtige kasteel op de achtergrond zei het lieve koppel ‘ja’ tegen elkaar omringt door lieve familie en vrienden. En op dat moment begon het langzaam te miezeren en was het tijd om naar binnen te gaan. Wat was het fijn dat deze mooie momenten buiten konden plaatsvinden!

Lief bruidspaar, bedankt dat ik jullie mooie dag mocht vastleggen. Het was echt genieten en ik wens jullie veel liefde en geluk toe!