Ik kan gewoon niet geloven dat dit is gebeurd! Een bruiloft in het buitenland! Ik heb altijd al naar mooie locaties willen reizen en daar lieve koppels willen fotograferen. Op avontuur gaan en nieuwe plekken ontdekken is iets waar ik alleen maar van kon dromen. En dan de liefde op zo’n bijzondere plek mogen vastleggen… Wat bof ik toch met mijn mooie beroep!

Lieve A&A zijn 15 jaar geleden getrouwd, maar hadden toen niet de kans om mooie foto’s van hun dag te laten maken. Nu wilden zij deze mooie elopement wedding op deze speciale locatie vast laten leggen om te vieren dat ze 15 jaar zijn getrouwd!

Reactie van A&A:
Oooooh, they are AMAZING 🤩!
Absolutely beautiful 😍! I love them sooooo much! I’m almost crying because you made one of my dreams come true.
We didn’t have beautiful photos from our wedding day and now, in 15 years we’ve got them ❤️ Thank you sooooo much