Recensies

Anniek en Saskia: 
Na contact te hebben opgenomen met Jisca om foto’s te laten maken van onze dochter hebben we in goed overleg besloten om dit in Ewijk aan de Waal te doen. Jisca vond het geen probleem om naar ons toe te komen. Onze dochter van dertien vond het geweldig om samen met Jisca te werken. Ze stelde Anniek volledig op haar gemak wat ook absoluut aan het eindresultaat te zien is. Het was bijna een onmogelijke keuze om uit al die geweldige foto’s de mooiste te kiezen. Er zijn zoveel mooie foto’s gemaakt. En dat het bureau waar Anniek ingeschreven staat vroeg welke fotograaf die mooie foto’s had gemaakt, zegt denk ik wel genoeg ;).

Lynette en Tamara: 
Lynette heeft een super shoot gehad bij Jisca! Ze stelde haar meteen op haar gemak, heel makkelijk in de omgang en heel rustig en gezellig. Ze had echt een klik met Lynette en dat zie je op de foto’s; ze is helemaal zichzelf! Geen idee was haar te gek en ze heeft echt de tijd voor haar genomen. Het resultaat is prachtig! Ik kan niet kiezen uit alle prachtige foto’s! Dankjewel

Jim en Rebecca:
Dankzij Jisca hebben we super mooie foto’s ontvangen om te vieren dat mijn vriend en ik een jaar samen zijn. Het samenwerken met haar was zeer prettig en echt een wisselwerking tussen haar en onze ideeën. Ze is super gemakkelijk in de omgang, waardoor de spontaniteit in de foto’s er erg goed uit komt.

Familie Hoenderop:
We hebben een leuke herfst shoot gehad in het bos, samen met het hele gezin. 2 jongens van bijna 2 en 4 met een eigen wil, kon nog wel eens een uitdaging zijn. Jisca maakt meteen leuk contact met de kids maar ook wij voelen ons snel op t gemak! Spelenderwijs leuke en mooie foto’s gemaakt! Echt een leuke ontspannen sfeer en er wordt geruime tijd voor de shoot gemaakt. Jisca bedankt !!

Marina: 
Jisca is een leuke jonge fotografe waarbij je je erg snel op je gemak voelt. Naast dat ze als persoon erg lief is, is ze als fotografe leuk en makkelijk om mee samen te werken. Ze is nieuwsgierig en ontwikkelt zich graag verder.
Als model wil ik zeker nog eens met haar samenwerken. Binnen de mogelijkheden die we hadden, hebben we mooie resultaten neergezet.

Sonley: 
Jisca is een fijne dame om mee samen te werken, ze stelt je tijdens de shoot op je gemak en komt tijdens de shoot met verschillende alternatieve opties om bijvoorbeeld foto’s te nemen op een bepaalde locatie of vanuit een bepaalde hoek. Voor mij was dit de eerste shoot met als doel de foto’s te gebruiken voor mijn eigen portfolio/website, de foto’s zijn enorm goed geworden. Voor mij, voor herhaling vatbaar in de toekomst.

Mirjam en Hans:
Geweldige meid. Rustig spontaan en kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Vanaf de eerste minuut voelden wij ons vrij om los te bewegen. Deze meid is een kanjer!

Silke:
Hele leuke samenwerking gehad met Jisca! Hele lieve en leuke fotografe, en de foto’s die ik heb gekregen zijn erg mooi. Jisca is zeker een aanrader voor een leuke shoot met mooie resultaten!

Annebien:
Jisca is een hele fijne en professionele fotograaf om mee te werken. Ze heeft goede ideeën, een duidelijke visie en is erg kritisch wat ten goede komt aan de kwaliteit. Ik ben erg blij met de foto’s die we samen hebben gemaakt! Ik zou haar zeker aanraden omdat ze zorgt voor een ontspannen sfeer, flexibel is en open staat voor eigen wensen en ideeën.

Gigi:
De fotoshoot begon al heel gezellig met een fijne sfeer en beide klaar om lekker aan de slag te gaan. We vulden elkaar goed aan qua sturing tijdens de shoot en kwamen zo tot een mooi geheel. De foto’s zijn naderhand super mooi geworden! Ik ben er heel erg blij mee en hoop in de toekomst zeker nog een keer met Jisca samen te werken. Echt een aanrader & top fotograaf.

Ilse:
Ik heb met Jisca een zeer prettige samenwerking gehad. Haar enthousiasme heeft geresulteerd in een mooie set foto’s welke ik gebruik. voor mijn website en social media

Danien:
Tijdens onze streetstyle shoot was Jisca erg meelevend en betrokken. Ze toont begrip en dat gaf mij een veilig gevoel. Ze luistert en werkt goed samen. Dit maakt haar een goede fotograaf! Topper!

Irene:
Jisca is een fijne en prettige fotografe om mee te werken. Ze neemt de tijd voor je en let daarbij ook op de details. Tevens stelt ze je van tevoren goed op je gemak waardoor je een goed gevoel hebt tijdens de shoot en daardoor is er ook ruimte voor ‘spontane’ ideeën. Voor mij zijn de resultaten erg mooi geworden. Ze heeft het goed gedaan en ben ik blij met het resultaat.

Dionne:
Wat is het een leuke shoot geworden! Jisca is heel relaxt en geeft goede aanwijzingen, zodat je je op je gemak voelt bij de fotograaf. Ook de nabewerking heeft ze mooi gedaan, natuurlijk en met de juiste belichting. Jisca Fotografie is voor mij zeker een aanrader!

Top