Over mij

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Jisca, ik ben 24 jaar en woon in Nijmegen samen met mijn vriend en onze twee katten.

Momenteel werk ik als pedagogisch medewerker op peuterspeelzalen en bso’s en daarnaast fotografeer ik als hobby. Ik ben dol op beide beroepen en vind het geweldig dit te kunnen combineren. Dankzij deze combinatie kan ik werken met mensen en creatief zijn op verschillende manieren. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen (met mijn camera op zak natuurlijk), ben ik aan het knutselen of kijk ik een film. Op regenachtige dagen ben ik ook vaak te vinden in musea en kastelen.

Door het fotograferen ben ik anders gaan kijken naar diverse dingen. Ik let nu op kleine details die ik vroeger over het hoofd zou hebben gezien, maar die erg belangrijk kunnen zijn. Ik heb dankzij fotografie veel leuke mensen mogen ontmoeten en ben op plekken geweest die ik anders nooit had gezien.

Fotograferen is altijd mijn passie geweest. Ik was als klein meisje regelmatig in de natuur te vinden met een camera in mijn hand. Begin 2017 kocht ik een spiegelreflexcamera. In eerste instantie om eigen herinneringen vast te leggen zoals dagjes weg of vakantie. Maar al snel besloot ik meer tijd te spenderen aan mijn passie en begon ik met het fotograferen van mensen. Vanaf dat moment ben ik me gaan verdiepen in portret en gezinsfotografie.

Een fotoshoot is nooit hetzelfde voor mij en dat maakt het juist zo leuk! Elke keer staan er nieuwe mensen met eigen verhalen voor mijn camera waar ik mooie herinneringen voor mag vastleggen. Het leukste is dat ik elke dag iets nieuws leer en blijf ontwikkelen. Daarnaast vind ik het samen uitwerken van ideeën geweldig en geef ik graag op de locatie zelf spontaniteit de vrije hand. Ik werk het allerliefst met natuurlijk daglicht, maar ik sluit niet uit dat ik in de toekomst een studio op ga bouwen.

Mijn doel is om mooie, spontane, unieke en pure foto’s te maken, waar je nog heel lang plezier van hebt!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Top