Informatie

De fotoshoot:
Aan de hand van jouw beschikbaarheid kiezen we een datum. We gaan samen in overleg over de wensen voor jouw fotoshoot. Denk hierbij aan de locatie of het thema dat je wilt uitwerken. Komt de datum toch niet zo goed uit? Geen probleem! Stuur mij maximaal 48 uur van te voren een bericht en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kledingadvies:
Je mag altijd meerdere setjes kleding meenemen en omkleden tijdens de fotoshoot. Bij voorkeur geen donkere kleding zoals zwart op zwart of drukke prints. Mocht je twijfelen mag je altijd contact opnemen met mij, dan kunnen we samen kijken wat het beste past bij de fotoshoot. Het is altijd leuk als je met meerdere personen op de foto gaat om je kleding met elkaar te matchen. Maar het belangrijkste is dat je je goed voelt in de kleding die je draagt.

Betaling:
Het bedrag van de fotoshoot mag je direct na de fotoshoot contant of digitaal betalen. Mocht je extra foto’s willen bijbestellen kan je dit na het bekijken van de foto’s digitaal overmaken. Je ontvangt de foto’s na betaling binnen een aantal dagen via email. Zo kan je thuis rustig de foto’s doorkijken en kiezen welke je wilt. Nadat je de nummers doorgeeft van de foto’s die je bewerkt wilt hebben en de eventuele extra foto’s hebt betaald, krijg je de foto’s binnen 3 weken bewerkt in hoge resolutie via WeTransfer toegestuurd. Foto’s kunnen op verzoek worden afgedrukt. Vraag naar de mogelijkheden.

Cadeaubon:
Opzoek naar een persoonlijk en origineel cadeau? Geef een mooie fotoshoot cadeau! Je kiest zelf het bedrag dat je  cadeau wilt  doen. De waardebon is voor elke fotoshoot in te leveren. Stuur een bericht via het contactformulier voor meer informatie.

Algemene voorwaarden:
De fotografe kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.
De fotografe behoud het recht informatie op de website wat betreft tarieven en afspraken ten alle tijden aan te passen.
Er worden geen onbewerkte foto’s zonder logo of RAW bestanden geleverd.
Het is voor de ontvanger niet toegestaan om foto’s te bewerken en/of door te geven aan andere (commerciële) bedrijven zonder toestemming van de fotografe.
Bij slecht weer kan de fotoshoot in overleg worden verplaatst naar een nieuwe datum.
Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang wordt de gehele fotoshoot in rekening gebracht.
Noodzakelijke kosten en/of meerwerk dienen door de klant te worden vergoed.
Voor de volledige algemene voorwaarden klik hier

Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant automatisch akkoord met de voorwaarden.

Jisca Fotografie zal altijd toestemming vragen om de foto’s te mogen gebruiken voor zakelijke en commerciële doeleinden zoals portfolio en social media.

Jisca Fotografie zal in geen geval persoonlijke gegevens (email, telefoon, etc.) doorgeven aan derden of openbaar maken.

Heb je nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvende contact op via het contactformulier.

Op de hoogte blijven van fotoshoots en acties? Volg dan mijn facebook en instagram!
 www.facebook.com/jiscafotografie | www.instagram.com/jiscafotografie

Top